GÜNDEM

Bafra Ülkü Ocağından Teröre Lanet

 
 88
Bafra Ülkü Ocağından Teröre Lanet - Bafra Ülkü Ocağı, Ankara`da meydana gelen ve 37 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısı sonrası, Ülkü Ocağı binasında Kur`an okuttu ve basın açıklaması ile terörü lanetledi.
Bafra Haber

 |  - Bafra Ülkü Ocağı, Ankara`da meydana gelen ve 37 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısı sonrası, Ülkü Ocağı binasında Kur`an okuttu ve basın açıklaması ile terörü lanetledi.

Bafra Ülkü Ocakları Başkanı Osman Osma basın açıklamasında şunları söyledi:
Türkiye`nin başkentinde, Türk milletine yönelik 13.03.2016 tarihinde menfur bir terör eylemi gerçekleşmiştir. Otuzdan fazla vatandaşımızın hayatını kaybettiği saldırının arkasındaki güçler, toplumsal barış ve huzurumuzu bir kez daha hedef almıştır. Ancak köklü dayanışma, birlik ve beraberlik duygularına sahip Türk milletinin, ulaşılmak istenen hedeflere engel olacağına inancımız tamdır.

Bafra Ülkü Ocakları olarak, ülkemizi hedef alan menfur saldırıyı bütün nefretimizle lanetliyoruz. Alçakça planlanmış kanlı bir planın hedefi olduğumuz açıktır. Ama aziz milletimiz sahip olduğu tecrübe ve sağduyu ile bu kanlı oyunu bozacak, teröre teslim olmayacaktır. Türkiye`yi karıştırmak isteyen karanlık mihraklara karşı verilecek en güzel cevap, Türk milleti olarak birbirimize daha fazla kenetlenmek, milli birlik ve beraberliğimize sahip çıkmaktır.

Ülkücü hareket olarak, üzüntümüz çok derin, öfkemiz çok kabarıktır. Hain saldırıda hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Cenab-ı Allah`tan rahmet, yaralılara şifa diliyoruz; milletimize Yüce Mevlamız sabırlar versin...

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Ülkü Ocağından Teröre Lanet içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0