GÜNDEM

Bafra Umut Derneği Organik Köy Sürmeli'de

 
 1451
Bafra Umut Derneği Organik Köy Sürmeli'de - Bafra Umut Derneği  ''Bafrasta Projesi'' ürünlerinin tanıtımı ve satışı için Organik Köy Sürmeli'de stant açtı.
Bafra Haber

 |  - Bafra Umut Derneği ''Bafrasta Projesi'' ürünlerinin tanıtımı ve satışı için Organik Köy Sürmeli'de stant açtı.

Her hafta pazar günleri Sürmeli'de açılan organik pazar çeşitli ziyaretçi ve organik meyve, sebze ve süt ürünleri türünde  gıda alış verişi yapan insanlarla dolup taşıyor. Ayrıca yağlı -yanıçın yanında ücretsız ayran ve meyve suyu veriliyor.

Bafra Umut Derneği Başkanı Hülya Yangın Ertekin ''Eylül 2013 tarihinde başlatmış olduğumuz Bafra'yı temsil eden hediyelik eşyaların ağırlıkta bulunduğu ve hedef kitlesi işsiz bayanların olduğu "Bafrasta Projesi'' hala devam ediyor.
Bir projenin en önemli aşamasının sürdürülebilirliği olduğuna inandığımızdan sürekli pazar araştırmaları yapıyoruz. Organik köy Sürmeli'de açılan organik pazar yetkililerinin derneğimize verdikleri stantta hazırımızda bulunan Bafra'nın yöresel ürünlerinden ürettigimiz objelerimizi satışa sunduk. Bizlere bu olanağı sağlayan Organik köy Sürmeli derneği Başkanı Süleyman Özata'ya ve yönetim kuruluna teşekkür ederim.'' dedi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Umut Derneği Organik Köy Sürmeli'de içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0