GÜNDEM

Bafra Ziraat Odası Başkan Adayı Tosuner Delegeler Yemek Verdi

 
 93
Bafra Ziraat Odası BaşkanAdayı Tosuner Delegeler Yemek Verdi - Samsun`un Bafra İlçesine bağlı Eldavut Mahallesi Muhtarı Osman Tosuner 1 Şubat 2015 tarihinde yapılacak olan Bafra Ziraat Odası Başkanlığına adaylığını delegelere verdiği tanışma ve birlik yemeğinde açıkladı.
Bafra Haber

 |  - Samsun`un Bafra İlçesine bağlı Eldavut Mahallesi Muhtarı Osman Tosuner 1 Şubat 2015 tarihinde yapılacak olan Bafra Ziraat Odası Başkanlığına adaylığını delegelere verdiği tanışma ve birlik yemeğinde açıkladı.

Tosuner Bafra Şehir Kulübünün girişinde yönetimi ile birlikte karşıladığı delegeler ve davetlilere yakın ilgi gösterdi.

Yemeğe büyük bir katılım olduğu gözlendi. Yemek öncesinde bir konuşma yapan Bafra Ziraat Odası Başkanı adayı Eldavut Mahallesi Muhtarı Osman Tosuner,``1 Şubat 2015 tarihinde Bafra Ziraat Odası 23. Olağan Genel Kurulu odanın toplantı salonunda yapılacaktır. 1 Şubat 2015 tarihinde yapılacak olan genel kurulda şahsım ve meclis üyesi arkadaşlarıma vereceğiniz güvenden dolayı şimdiden teşekkür ederim.

Ziraat Odaları ilk kez 1881 yılında çıkarılan bir tüzükle kurulmuştur. Ülkemizde halen 654 ziraat odasında 3.800.00 çiftçi üye kayıtlıdır.  Ziraat odalarının her köyde bir delegesi vardır. Ziraat Odaları meslek hizmetlerini görmek, çiftçilerin müşterek ihtiyaçlarını karşılamak, çiftçilik mesleğinin genel menfaatlere uygun olarak gelişmesini sağlamaktır. Bizler arkadaşlarımızla birlikte Bafra Ziraat Odası Başkanlığına ve yönetimine talibiz. Eğer sizlerin teveccühü ile seçilirsek çok güzel çalışmalar yapacağız.

Bilindiği üzere Bafra Ovası 550 km. kare büyüklüğünde Karadeniz`in ikinci büyük ovasıdır. Bu güzel verimli topraklarımızda verimli ticaret yaparak hem köylümüzün ve ülkemizin kalkınması için bizleri Bafra Ziraat Odası yönetimi için seçerseniz öncelikli hizmetlerimiz şunlar olacaktır.

Çiftçilerimizin ihtiyacı olan Ziraat Odası ilaç deposu tekrar açılacaktır. Tohumluk buğday odamız tarafından satılacaktır. Toprak tahlil analiz laboratuvarı kurulacak çiftçilerimiz için her türlü toprak tahlili yaptırılacaktır.

Odamıza iki adet veteriner hekim, iki adet ziraat mühendisi alınarak çiftçilerimize hizmet vereceklerdir. Eğitim seminerleri düzenleyeceğiz. Çiftçilik yapan eşlerin okuyan çocuklarına burs desteği sağlanacaktır.  Odamız nezdinde çeltik ekicilerimizin hasarlarının tespiti için ovanın her 2 yakasına rüzgar paneli kurulacaktır. Ve daha değişiklerle çalışma ve projelerimizle sizlere hizmet vermek için aday oldum. Allah utandırmasın.` `dedi.

Yemeğe çok sayıda delege ve mahalle muhtarlar katıldı.

 

 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Ziraat Odası Başkan Adayı Tosuner Delegeler Yemek Verdi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0