GÜNDEM

SAMSUN VALİSİ AKSOY BAFRA'DA YATIRIMLARI YERİNDE İNCELEDİ

 
 200
SAMSUN VALİSİ AKSOYBAFRA'DA YATIRIMLARI YERİNDE İNCELEDİ - Bafra'da yapılan yatırımları ve çalışmaları yerinde inceleyen Vali Metin İlyas Aksoy, Samsun'un en büyük ilçesi konumunda olan Bafra'daki bütün yatırımların en kısa süre içerisinde tamamlanacağını söyledi.
Bafra Haber

 | Bafra haber - Bafra'da yapılan yatırımları ve çalışmaları yerinde inceleyen Vali Metin İlyas Aksoy, Samsun'un en büyük ilçesi konumunda olan Bafra'daki bütün yatırımların en kısa süre içerisinde tamamlanacağını söyledi.

Bafra Belediyesi'ne ait Ali Kale Turistik Tesisleri'nde Jandarma İl Komutanı Kıd. Alb. Necati Kılıçkaya, İl Emniyet Müdürü Refik Yıldırım, DSİ 7. Bölge Müdürü Salih Paşaoğlu, Turizm İl Müdürü Yüksel Ünal, Bafra Belediye Başkanı Hasan Aslan, Bafra Kaymakamı Hayati Soylu ve köy muhtarları ile birlikte bir toplantı yapan Vali Metin İlyas Aksoy, ilçenin meselelerine en kısa süre içerisinde çözüm bulacaklarını bildirdi. Türkiye'nin önemli ovaları içerisinde yerelan Bafra Ovası'ndaki 145 bin 700 hektarlık alanın 70 binin tarım, 45 binin orman ve geri kalan kısmının ise bataklık ve göl alanlarının oluşturduğunu açıklayan Kaymakam Hayatı Soylu, Bafra'nın yol, eğitim ve sağlık problemlerinin bulunduğunu ifade etti.

"HİZMET İÇİN ÇALIŞIYORUZ"
Samsun Valiliği görevine başladığı günden beri afetlerle uğraştığını belirten Vali Metin İlyas Aksoy, Havza ve Tekkeköy ilçelerdeki afetlerle mücadele ettiklerini söyledi. Aksoy, "Devlet ile halkın işbirliği olmadan gelişme ve kalkınma olmaz. Devletin her yere yetişmesi mümkün değil. Bu sebeple el birliği ile kalkınma hamleleri yapılmalı. Samsun'da en büyük sıkıntıyı köy yolları oluşturuyor. Bu sebeple bütün köylerdeki yatırımları sırasıyla programa alarak öncelikli olanları tamamlayacağız" dedi.
Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • SAMSUN VALİSİ AKSOY BAFRA'DA YATIRIMLARI YERİNDE İNCELEDİ içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0