GÜNDEM

Bafra`da Açığa Alınan Öğretmenlere Bugün Tebligat Yapılacak

 
 204
Bafra`da Açığa AlınanÖğretmenlere Bugün Tebligat Yapılacak - Bafra Haber - Bafra Milli Eğitim Müdürlüğünde görevli açığa alınan yaklaşık 65 personele bugün itibari ile tebligat yapılacak.
Bafra Haber

 |  - Bafra Haber - Bafra Milli Eğitim Müdürlüğünde görevli açığa alınan yaklaşık 65 personele bugün itibari ile tebligat yapılacak.


Açığa alınan personelin listesi Bafra Milli Eğitim Müdürlüğüne ulaştı. Tebligatların sabah itibari ile yapılması bekleniyor.

Edinilen bilgiye göre, Fetullah Gülen Cematine yakınlığı ile bilinen Aktif Eğitim Sendikası`nın üyelerinin tamamı açığa alındı.

Bafra`da görev yapan yaklaşık 65 Eğitim personeline FETÖ/PYD yapılanması ile işbirliği yaptıkları iddiası ile inceleme ve soruşturma başlatıldı.

Soruşturma kapsamında  ve 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu`nun 137`nci maddesi gereğince haklarında görevden uzaklaştırma tedbiri alındı.

Açığa alınma gerekçesi olarak; "Türkiye Cumhuriyeti Devleti içerisinde yapılanan Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasına (FETÖ/PYD), sosyal medya üzerinden propaganda yapmak, finansal destek sağladıklamak, doğrudan ya da dolaylı yardımda bulunmak suretiyle işbirliği içerisinde olmak" gösterildi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra`da Açığa Alınan Öğretmenlere Bugün Tebligat Yapılacak içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0