SPOR

Bafra'da Amatör Spor Haftası Yürüyüşü

 
 1126
Bafra'da Amatör Spor Haftası Yürüyüşü - Türkiye Genelinde kutlanan "Amatör Spor Haftası "Bafra'da da çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Hafta nedeniyle, Bafralı Amatör Sporcuların çeşitli branşlarda katıldığı yürüyüşe katılım yoğun oldu.
Bafra Haber

 |  - Türkiye Genelinde kutlanan "Amatör Spor Haftası "Bafra'da da çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Hafta nedeniyle, Bafralı Amatör Sporcuların çeşitli branşlarda katıldığı yürüyüşe katılım yoğun oldu.

Yürüyüş Bafra Sokak ve caddelerinde yapıldı ve topluluk Bafra Cumhuriyet Meydanındaki Atatürk Anıtı önünde yürüyüşü sonlandırdılar. Burada yapılan konuşmalarda Bafra'nın yeni Kaymakamı Halis Arslan değişik kategorilerdeki genç sporcularla bire bir sohbet etti ve onların sporla ilgili hem görüşlerini hem de isteklerini, duygu ve düşüncelerini aldı. Taekwando, Güreş, Wushu, Badminton ve diğer spor kategorilerinin genç sporcuları ve antrenörleriyle karşılıklı görüş alış-verişinde bulundu.

Öğrencileri sevgiyle ve güler yüzlü tavrıyla onore eden Bafra Kaymakamı Halis Arslan, spor konusunda Bafra'da birlikte nicelikli ve nitelikli çalışmalara imza atacaklarını söyledi.

Bafra Gençlik Merkezi önünde başlayan yürüyüşe İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu ve  yüzlerce genç sporcu katıldı. Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Osman Şenocak konuyla ilgili olarak şöyle dedi:

" Özünde ve ruhunda mevcut olan dostluk, kardeşlik ve insanları, ülkeleri bir araya getiren, kaynaşma ve dayanışmalarını sağlayan sporun, gençleri kötü alışkanlıklardan kurtaran, onların daima zinde ve dinamik kalmalarını sağlayan ve sağlıklı bir bünyeyle hayata umut ve güvenle bakabilmelerini amaçlayan güzel bir uğraştır. Tüm gençlerimizi bu güzel uğraşın içerisinde görmek istiyor ve Amatör Spor Haftasını kutluyorum."

"Amatör Spor Haftası Yürüyüşü" daha sonra toplu fotoğraf çekimleriyle sona erdi.

Haber: Oktay ZERRİN-Bafra

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra'da Amatör Spor Haftası Yürüyüşü içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0