SAMSUN

Bafra'da Asker Ve Polis Lösemili Çocuklar İçin Yürüdü

 
 131
Bafra'da Asker Ve PolisLösemili Çocuklar İçin Yürüdü - Samsun'un Bafra ilçesinde Uluslararası 16
Bafra Haber

 |  - Samsun'un Bafra ilçesinde Uluslararası 16

Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında düzenlenen etkinlikte polisler ve askerler, öğrencilerle birlikte lösemili çocuklar için yürüdü.

Yürüyüşe katılmak için Cumhuriyet Meydanı'na gelen Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin'e öğrenciler çiçek takdim etti.

Samsun'dan üstü açık otobüsle Bafra'ya gelen öğrencilerinin de katıldığı yürüyüş Cumhuriyet Meydanı'ndan başlayarak 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda son buldu. İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanılığının da destek verdiği yürüyüşe katılan asker ve polisler öğrencilerle birlikte yürüyerek lösemili çocukların yanında olduklarını gösterdiler.

15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda yürüyüşe katılan İlçe Jandarma Komutanı İlhan Güngör, İlçe Emniyet Müdür Vekili Bünyamin Temür, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehtet Ali Katipoğlu ve Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) Bafra Temsilcisi Erol Korkmaz ile birlikte öğrenciler Atatürk Anıtı'na çelenk koydu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından konuşan Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) Bafra Temsilcisi Erol Korkmaz, "Bafra'ya özellikle dışarıdan dernekler geliyor, çocuklarımızın hakkını gasp ederek para topluyorlar. Bizim sizlerden ricamız şu: Kesinlikle bu paralar lösemili, çocuklar için toplanmıyor. Kapınızı kim çalarsa çalsın kesinlikle para vermeyin. Çocuklarımızın duygularıyla kimse oynamasın" dedi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra'da Asker Ve Polis Lösemili Çocuklar İçin Yürüdü içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0