EDİTÖR

Bafra`da Caminin Görüntüsü İçin Ağaç Kestiler

 
 241
Bafra`da Caminin Görüntüsü İçin Ağaç Kestiler - Samsun`un Bafra ilçesinde yapımı devam eden inşaat halindeki caminin önündeki dev çam ağaçları görüntüyü bozduğu için kesildi.
Bafra Haber

 |  - Samsun`un Bafra ilçesinde yapımı devam eden inşaat halindeki caminin önündeki dev çam ağaçları görüntüyü bozduğu için kesildi.

İsmetpaşa Mahallesi Özel medibafra Hastanesi karşısında yapımına devam edilen cami inşaatının önündeki 2 yetişkin çam ağacı dün akşam saatlerinde kesildi. Kalan 2 yetişkin çam ağacının da bugün kesileceği söylendi.

Ağaçların kesildiğini gören duyarlı bir vatandaş Bafra Haber`i arayarak durumu bildirdi. 2 yetişkin çam ağacının kesildiğini gören Bafra Haber muhabiri durumu bildirmek amacıyla Orman İşletme şefliğini aradı ancak telefona cevap veren olmadı.
Ağaçların kesilmesi çevrede tepki ile karşılanırken, fotoğraflarının kesilip haberleştirilmek istenmesi ise bazılarınca şaşkınlıkla karşılandı.

İsmetpaşa Mahallesi`ndeki İsmetpaşa Camisi 1963 yılında yapılmış ve yerine daha büyüğünün yapılması amacı ile 2014 yılında yıkılmıştı.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra`da Caminin Görüntüsü İçin Ağaç Kestiler içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0