GÜNDEM

Bafra'da Diyaliz Hastasına Taciz Skandalı

 
 5602
Bafra'da Diyaliz Hastasına Taciz Skandalı - Yalçın Köse / Bafra Haber - Samsun`un Bafra ilçesinde diyaliz aracı şoförünün, diyaliz hastası bir kadını taciz ettiği ve çirkin teklifte bulunduğu iddia edildi.
Bafra Haber

 |  - Yalçın Köse / Bafra Haber - Samsun`un Bafra ilçesinde diyaliz aracı şoförünün, diyaliz hastası bir kadını taciz ettiği ve çirkin teklifte bulunduğu iddia edildi.

Bu korkunç iddianın sahibi ise böbrek yetmezliği sonucu yüzde 78 iş görmezlik raporu olan kadının kendisi ve kocası.
Cumhurbaşkanlığına, Başbakanlığa, Sağlık Bakanlığına, Savcılığa, hastane başhekimine başvuruda bulunan kadının kocası Bafra Haber`e konuştu.
Karısının utangaç tavırlarından kuşkulanan koca A.K., önce karısının telefon kayıtlarını inceledi ve karısının görüştüğü kişiyi tespit edip, karısını sıkıştırarak konuşmasını sağladı.

İddiaya göre, Bafra Devlet Hastanesine diyaliz hastası taşıyan bir şoför, evli bir kadın ile arkadaşlık yapıyor. Kadın, diğer şoförün isteği ile A.K`nin diyaliz hastası karısını başka bir şoför ile arkadaş olması için ayartmaya çalışıyor. Karısının durumundan şüphelenen A.K., takip sonucu olayı ortaya çıkartıyor ve her yere şikayette bulunuyor.

Hasta kızının ve eşinin durumundan fayadalanılmak istendiğini belirten koca A.K., "Bu acaba kaçıncı olay. Ben eşimi hastaneye tedaviye gönderiyorum. Adam, "   Ãƒ"¹Ã..."bizim çevremiz geniş, çocuğunu tedavi ettiririz` diyerek eşimi kullanmak istiyor."       dedi.

Tacize uğrayan kadının kocası yaşadıklarını şu şekilde anlattı:
"Bafra Devlet Hastanesinde diyaliz hastalarını taşıyan servis şoförleri X.X, yasak ilişki yaşadığı Y.Y ve diğer servis şoförü Z.Z, eşimin zaafı olan yüzde 50 özürlü hasta kızımızı kullanarak taciz etmiş ve ilişkiye girmek istemiş.

Servis şoförlerinden X.X., evli diyaliz hastası Y.Y. ile bir yıldır yasak aşk yaşıyormuş. Bir gün Y.Y., X.X ve Z.Z.`ye dondurma yemeye gidelim demiş. Diğer servis şoförü Z.Z. de, N.K.`yi de (eşim) getirirsen olur demiş. Diyaliz hastası kadın Y.Y., eşim N.K.`nın kanına girerek ikna etmiş. Bunlar 6 ay süre içinde olmuş.
Z.Z., karımı sürekli diyalize götüre götöre kızımızın hasta olduğunu karımın hangi hastalıkları olduğunu öğrenmiş. Karım ile servis esnasında sohbet etmiş, tanıdığı doktorlar olduğunu çevresinin geniş olduğunu her türlü yardımda bulunabileceğini söyleyerek karımın zaafı üzerinden yakınlaşmış. Karım ilk başlarda anlayamamış.

Dondurma alıp, servis aracı ile Bafra dışına çıkmışlar. X.X. ve Y.Y araçtan inip gitmişler ve karım ve Z.Z. araçta yalnız kalmış. Z.Z. karımı öpmeye çalışıp ilişkiye girmek isteyince karım çığlık atmış. Karımın çığlığını duyan X.X ve Y.Y. arabaya dönmüş. Bunlar arabaya dönerken Z.Z., karıma, "   Ãƒ"¹Ã..."İlişkiye girelim. Bir şey olmaz, 4 güne kocanın koynuna girersin yine, alışırsın` gibi şeyler söylemiş.

Günlerdir kendi kendimi yiyorum. Kendi kendime konuşmaya başladım ya, psikolojimi bozdu. Bunları her yere şikayet edeceğim abi, bunlar kendi pisliğinde boğulacak, bu duruma düşen ilk hasta benim eşim değil abi bundan eminim. Çünkü kocasını aldatan bir kadının 4 günde koynuna girebileceğini nasıl biliyor. Nasıl buna bir yorum yapabiliyor. Demek ki ilk hasta benim eşim değil.

Eşimin yüzde 78 kızımın yüzde5 0 raporu var. Benim ufak bir dünyam var yaşıyorum. Karımı diyalize gönderiyorum. Sen, benim eşimi ayart diye göndermiyorum kardeşim. Bafra`daki rezaleti, o şoförlerin karaktersizliğini dünya duysun ve Sağlık Bakanlığı artık buna baksın. Şoförlerin karakterini yapısını artık öğrensin yani. Yazıktır, benim evim az daha yıkılıyordu. Hani toplayabilecek miyim onu bile bilmiyorum. Darma duman etti hayatımı. Bu adamın hayatı da yıkılsın. Eşine kadar öğrensin karakterini. Arabasına düşen hastayı nasıl ayarlayıp da yatağına almaya çalıştığını dünya öğrensin.

Diyorum ya bu adam ne eve ne sokağa hiçbir yere çıkmaması lazım. Bu rezilliğiyle, bir insan bu kadar karaktersiz olamaz. Bir hastaya bunu yaptıysa bu adam akıl hastalarını da taşıyormuş. Ben bu adamı bir akıl hastası çocukla tek başına düşünemiyorum ya. Bu kadar karaktersiz bir adamın hani hastayı taşırken hasta olduğu için değil, fiziki için taşıyor kardeşim demek ki adam. Bu kadar sapık bir adam. O yüzden önce devlete sonra Allah`a havale ettim bu adamı.

Ben durumu eşimdeki değişime dikkat ederek fark ettim. Bazı şeylerde mahcupluk var görüyorum. Eşime bazı şeyleri soruyorum, gözleri kaçırıyor filan bende kıllandım. İnternet üzerinden arama kayıtlarına girdim. Baktım ki 3 aylık arama kayıtlarına baktığımda Z.Z ilk zamanlar benim eşimle 2 dakika, 3 dakika görüşmüş. Ve en son bunu öyle bir hale getirmiş ki 20 dakikaya kadar çıkartmış. Eşime artık konuşmaya başladım bu ne diye, en son eşim patladı. İşte böyle böyle ben sana diyemedim.

BAŞHEKİME ŞİKAYET ETTİ

Çıktım hastanenin Başhekimi ile konuştum. "   Ãƒ"¹Ã..."Bu ne ya eşimi tedavi olmaya gönderdim. Senin şoförün eşimi ayartsın, yoldan çıkartsın diye değil. Benim küçücük mutlu bir dünyam vardı. Eşimle yol kat ediyorduk.  Evimin içi darma dağın oldu.` dedim

Başhekimde bana "   Ãƒ"¹Ã..."adli işlemi beklemek zorundayım bir şey yapamam.` dedi.

Ben de açığa al, bu adam hala buradan ekmek yemesin dedim. Bu kaçıncı hasta acaba bunu da araştırın dedim.

Bunlar olurken tabi eşim bana korkudan bir şey diyemiyor ama adam eşimin korkusunu kullanarak devam ediyor baskı yapmaya.  Eşimin bana söyleyemeyeceğini biliyor.

Bafranın haberi, bafra