GÜNDEM

Bafra`da İlk Engelli Parkı

 
 430
Bafra`da İlk Engelli Parkı - Yalçın Köse- Bafra Haber / Samsun`un Bafra ilçesi İsmet Paşa Mahallesinde engelli parkı yapıldı.
Bafra Haber

 |  - Yalçın Köse- Bafra Haber / Samsun`un Bafra ilçesi İsmet Paşa Mahallesinde engelli parkı yapıldı.

Bafra ilçesine bağlı İsmet Paşa Mahallesi, Mithat Paşa Sokak üzerine Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından engelli parkı yapıldı.

İsmet Paşa Mahallesi Muhtarı Fatih Yıldız`ın girişimleri sonucu yaptırılan ve Bafra`da ilk olma özelliği taşıyan engelli parkında, 2 adet engelli salıncağı, 2 adet engelli basketbol potası ve 3 adet spor aleti mevcut.

İsmet Paşa Mahallesi Muhtarı Fatih Yıldız, "Bu park benim çok uzun süredi aklımda bulunan bir parktı. Bafra`da tek olan parkın proje aşamasında Bursa Nilüfer Belediyesi, İstanbul Bakırköy Belediyesi, Başbakanlık ve Cumhurbaşkanlığı ile görüştüm.  Görüşmüş olduğum kurumlar tarafından edindiğim bilgiler sonrasında Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Çakır ile görüşerek kendisinden bu konuda yardım istedim. Kendiside ricamızı kırmayarak duyarlılık örneği gösterdi ve kısa sürede engelli parkımızı hizmete açtı. Büyükşehir Belediye Başkanlığına ve Başkan Yardımcısı Turhan Çakır`a teşekkür ederim." dedi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra`da İlk Engelli Parkı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0