EĞİTİM

Bafra`da İlköğretim Haftası Kutlandı

 
 2020
Bafra`da İlköğretim Haftası Kutlandı - Yalçın Köse - Bafra Haber / 2014-2015 yılı İlköğretim Haftası tüm yurtta olduğu gibi Bafra`da da tören ve etkinliklerle kutlandı.
Bafra Haber

 |  - Yalçın Köse - Bafra Haber / 2014-2015 yılı İlköğretim Haftası tüm yurtta olduğu gibi Bafra`da da tören ve etkinliklerle kutlandı.

İlköğretim Haftası kutlamaları Yeni Kent Meydanı`nda Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu`nun Atatürk Anıtına çelenk sunması ile başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı`nın ardından etkinlikler Bafra Mustafa Erdin İlk/Orta Okulu bahçesinde devam etti.

Etkinliklerin açılış konuşmasını yapan Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, "Beraber çalışma imkanı bulduğumuz, Sayın Kaymakamımız Ali Katırcı beyefendiyle yeni okullar içerisindeki son programlarından birini yapıyoruz. Şahsım adına 2 yıldır şube müdürü ve ilçe müdürü olarak beraber çalıştık. Bu süre içerisinde eğitim ve öğretimin her safhasında, her işimizde destek verdi. Biz kendisine son derece açık, hoş görülü bakış açısıyla yapmış olduğu katkılardan dolayı sonsuz teşekkür ediyoruz, hakkını helal etmesini istiyoruz. İnşallah yeni görev yerinde de başarılı mutlu ailesiyle beraber ömür boyu bir saadet diliyorum."  dedi.

Milli Eğitim Müdürü Katipoğlu`nun konuşmasının ardından Okul öğrencilerinden Turgay Demir günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı.

Mersin Vali Yardımcısı olarak atanan Bafra Kaymakamı Ali Katırcı ise yaptığı konuşmada, Bafra`da görev yaptığı dönem içerisinde eğitim projelerine önem verdiğinin altını çizdi ve öyle hatırlanmak istedi.

"Yaptığımız işi küçümseyemeyiz. Bizler hepimiz eğitim camiasının bir ferdi olarak, bende kendimi sizden sayıyorum. Çünkü Bafra`da çalıştığım süre içerisinde eğitime özel önem verdik.  Sizlerin her türlü desteğimizle yanınızda olacağımızı söyledik"  diyerek konuşmasına başlayan Kaymakam Katırcı sözlerini şöyle sürdürdü:
"Bu vesileyle Milli Eğitim Müdürümüzün güzel sözlerine teşekkür ediyorum. Kendisini realite ifadesinden dolayı da takdir ediyorum. İnşallah biz ayrılıktan sonrada bu şekilde anılacağız. Bazı kaymakamlar tarımı öne çıkaran insanlar olarak anılıyor, bazıları başka şekilde anılıyor bizde bir hedef koyduk ve çalıştığımız süre içerisinde en büyük mesaiyi eğitime vermeye gayret ettik. Sadece eğitim tabanlı yapılan projelerimize baktığımızda geçen yıl ve ondan önceki yıl 33 eğitim tabanlı proje olduğunu söylediğimizde ne kadar değişik alanlarda çalışma yapıldığını görebiliriz. Burada uzun uzun anlatmak istemiyorum ancak kadirşinas Bafra insanı bunu takdir ediyor. İnşallah bu sene başladığımız bu yeni süreçte bizden sonra gelen kaymakamımızla beraber eğitim camiamız  en güzel şekilde projeli çalışmalarına devam edecektir. Bu vesile ile yeni yöneticilerimize bu sene başlayan bütün arkadaşlarımıza, eğitim- öğretime yeni başlayan bütün kardeşlerimize eğitim-öğretim döneminin hayırlı olmasını temenni ediyorum."

İlköğretim Haftası etkinlikleri, 3 C sınıfı öğrencisi Zümre Kadakal`ın şiir okuması, Gençlik Merkezi Halk Oyunları ekibi ve anaokulu öğrencilerinin semazen gösterisi ile sona erdi.

 

Düzenlenen etkinliğe Bafra İlçe Kaymakamı Ali Katırcı, Bafra Garnizon Komutanı vekili Üsteğmen Volkan Yıldırım, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra ilçe Emniyet Müdürü Mustafa Yiğit, AK Parti Bafra ilçe Başkanı Tuncay Yurduseven, Bafra Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Ahmet Dursun, Bafra Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Hasan İrer, Bafra İlçe Sağlık Müdürü Dr. Aytaç Akın, Daire Müdürleri, Okul Müdürleri, öğretmenler, öğrenci ve veliler katıldı. 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra`da İlköğretim Haftası Kutlandı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0