EDİTÖR

Bafra`da Lise Tuvaletinde Sigara Paketi

 
 335
Bafra`da Lise Tuvaletinde Sigara Paketi - Editör "" Yorum Haber / Yeşilay Haftasının kutlandığı bu günlerde, bir kişi tarafından Bafra Haber`e gönderilen fotoğraf görenleri hayretler içinde bırakacak türden.
Bafra Haber

 |  - Editör "" Yorum Haber / Yeşilay Haftasının kutlandığı bu günlerde, bir kişi tarafından Bafra Haber`e gönderilen fotoğraf görenleri hayretler içinde bırakacak türden.

Sigara içme yaşının ilkokul seviyelerine kadar indiği bir ortamda, liseli öğrencilerin sigara içmesi artık kanıksanmış gibi olmakla beraber, sigaraların okul tuvaletlerinde içilmesi, sigara içmeyen öğrenciler için büyük tehdit oluşturuyor.
Bafra Haber`e gönderilen fotoğraf ise rezilliğin fotoğrafı gibi...
Bafra`nın bir lisesinin tuvaletinde çekilen fotoğrafta sigara paketi dahi tuvalet deliğine atılmış halde fotoğraflanmış. Çevresi ise içilmiş sigara izmaritleri ile dolu.

Sorun sigara içme yaşının ilkokula inmesinin ötesinde, okul yönetiminin/nöbetçi öğretmenlerin görevlerini doğru bir şekilde yapmamaları sonucu, sigara içmeyen öğrencilerin sigara dumanına maruz kalmaları ve özenti sonucu sigaraya başlayabilme ihtimalleri.

Şimdi, bu hangi okul diye sorulacağına, fotoğrafı kimin çekip gönderdiğini öğrenilmeye çalışılacağına, bu konuya bir çözüm bulunmalı.

Kaymakamın peşine takılıp bayır bucak gezen Milli Eğitim Müdürü ile yakında emekliye sevk edilecek olan Kaymakam Arslan`ın bu konuda acil olarak bir proje hazırlamasını halk adına rica ediyorum.
YEŞİLAY HAFTANIZ KUTLU OLSUN

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra`da Lise Tuvaletinde Sigara Paketi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0