EĞİTİM

Bafra`da Öğrenme Şenliği

 
 267
Bafra`da Öğrenme Şenliği - Yalçın Köse- Bafra Haber / Samsun`un Bafra İlçesinde Bafra Halk Eğitim Müdürlüğü ve Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından "˜Öğrenme Şenliği` düzenlendi.
Bafra Haber

 |  - Yalçın Köse- Bafra Haber / Samsun`un Bafra İlçesinde Bafra Halk Eğitim Müdürlüğü ve Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından "˜Öğrenme Şenliği` düzenlendi.

Bafra Halk Eğitim Müdürlüğü ve  İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen Öğrenme Şenliği etkinlikleri kapsamında Bafra Atatürk Bulvarı`nın bir kısmı kapatılarak şenlik alanına dönüştürüldü. Şenlik alanında canlı müzik dinletisi, halk oyunları gösterisi ve birçok etkinlik yapıldı. Gün boyu süren etkinliklerde ilçe okulları birbirinden farklı projeleri sergiledi.

Birçok okulun stantlarının bulunduğu etkinliklerde LÖSEV ve  Bafra Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği stant kurdu. Katılımcılar sergilenen projeleri tek tek inceledi.

Kaymakam Halis Arslan Açılış konuşmasında, "Bafra Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünce ve Okullarımızın hazırladıkları el sanatlarının görücüye çıkacağı bir sergi günü ve aynı zamanda hasat bayramı olarak kutluyoruz. Ayrıca öğrenme şenliğimizi Bafra Kaymamı olarak yürekten kutluyorum. Öğrenme şenliği Bafra İlçemizde ilk kez kutlanıyor, öğrenmenin şenliği olur mu, olur. Hayatımızın her aşamasında, her döneminde bilen ve bilmeyen bir olur mu felsefesinde düşünerek sürekli öğrenmeyi bir yaşam felsefesine getirmek gerekir" dedi.

Toplu olarak yapılan kurdele kesme törenin ardından Kaymakam Halis arslan ve heyeti stantları gezerek projeler ve el sanatları hakkında bilgilendirildi.

Düzenlenen etkinliğe Bafra Kaymakamı Halis Arslan ve eşi Nurdane Arslan, Bafra Belediye Başkan yardımcısı Hüseyin Çamaş ve Kaymakamlığa bağlı birim müdürleri, oda temsilcileri, okul müdürleri, öğretmenler ve çok sayıda öğrencinin yanı sıra veliler katıldı.

Öğrenme Şenliği stantları 29 Mayıs tarihine kadar açık kalarak ziyaretin beğenisini sunulacak.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra`da Öğrenme Şenliği içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0