GÜNDEM

İl Genel Meclisi'nin Faaliyetleri

 
 106
İl Genel Meclisi'nin Faaliyetleri - Samsun İl Genel Meclisi ağustos ayı 4. birleşimi, Meclis Başkanı Mustafa Karakurt başkanlığında yapıldı.
İhlas Haber Ajansı

 |  - Samsun İl Genel Meclisi ağustos ayı 4. birleşimi, Meclis Başkanı Mustafa Karakurt başkanlığında yapıldı.

Gündem maddelerinin görüşüldüğü toplantıda İl Özel İdaresi Altyapı Daire Başkanlığı'nın 2009 yılı bütçesinde hareketli iş makinesi alımı bölümünde bulunan 150 bin TL ödeneğin Bafra ve Terme birliklerine aktarılmasına dair Plan Bütçe Komisyon raporu ve Canik ilçesinde imar planında ilköğretim alanı olarak ayrılmış, şahıslar adına kayıtlı taşınmazda bulunan hissenin okul yapılmak üzere İl Özel İdaresi adına bağışın kabulüne dair Samsun Valiliği İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün teklif yazısı oy birliği ile kabul edildi.
Ardından meclis yarın 14.00'da toplanmak üzere dağıldı.

MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜNE ZİYARET
Öte yandan, İl Genel Meclisi Başkanı Mustafa Karakurt, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Hülya Ertürk Koç'a 'hoş geldin' ziyaretinde bulundu. Samsun'daki eğitim sorunlarının ve eksikliklerin paylaşıldığı ziyarette konuşan Karakurt, “İşlerimizin yoğunluğu sebebiyle ziyaretimizde geciktik. Yeni göreviniz hayırlı olsun demek istiyorum. Samsun'un da her ilde olduğu gibi eğitimde bir takım eksiklikleri var tabi ki. Biz sizin bunları en aza indireceğinizi düşünüyoruz. Biz de Samsun Meclisi olarak eğitim için elimizden ne gelirse yapmaya hazırız” diye konuştu.
Hülya Ertürk Koç ise, ''Henüz yeni sayılırım. Böyle onurlu bir göreve gelmekten çok mutluyum. Benden önceki arkadaşlar güzel çalışmalar yapmış. Biz de bundan sonra daha iyi bir Samsun için çalışacağız. Samsun'da çok daha güzel çalışmalar yapacağız” diye konuştu.
Ziyarette meclis grup başkan vekilleri ve meclis üyeleri de hazır bulundu.
  • BafraHaber Yorum
  • İl Genel Meclisi'nin Faaliyetleri içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0