GÜNDEM

Bafra`da Oto Galeriden Kamyonet Çalındı

 
 121
Bafra`da Oto Galeriden Kamyonet Çalındı - Tuğrul Taş "" Bafra Haber / Samsun`un Bafra ilçesinde meydana gelen hırsızlık olayında, bir kamyonet, galerinin otoparkından çalındı.
Bafra Haber

 |  - Tuğrul Taş "" Bafra Haber / Samsun`un Bafra ilçesinde meydana gelen hırsızlık olayında, bir kamyonet, galerinin otoparkından çalındı.

Hırsızlık olayı Samsun Sinop Kara yolu üzerindeki bir oto galerinin açık otoparkında dün gece saat 1`den sonra meydana geldi.
Edinilen bilgiye göre, kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, oto galeriye geldi. Galerinin penceresini levye ile açarak içeri girdi ve dış kapının ve araçlardan  birinin anahtarını aldı. Otoparktaki beyaz renk 2008 model bir kamyoneti çalarak kayıplara karıştı.
İş yeri sahibi sabah geldiğinde bir aracın çalındığını fark etti ve polise haber verdi. Olay yerine gelen polis, hırsızlıkla ile ilgili soruşturma başlattı.

BİR GÜN ÖNCE DE FOTOĞRAF MAKİNESİ ÇALINMIŞ
Oto galerinin yanındaki iş yerinin yazıhanesinden bir gün önce de fotoğraf makinesi çalınmıştı. Polis, iki iş yerinde de parmak izin araştırması yaptı.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra`da Oto Galeriden Kamyonet Çalındı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0