GÜNDEM

Bafra`da Özel Ak Okullarının Açılışı Yapıldı

 
 208
Bafra`da Özel Ak Okullarının Açılışı Yapıldı - Alparslan Mahallesi Muratpaşa sokakta bulunan Özel Bafra Ak okullarının açılışına Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra AK parti ilçe Başkanı Tuncay Yurdu Seven, Bafra İlçe Milli eğitim müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Göksel Başer, Okul müdürleri, Siyasi Parti Başkanları, Öğretmenler, Öğrenciler ve veliler katıldı.
Bafra Haber

 |  - Alparslan Mahallesi Muratpaşa sokakta bulunan Özel Bafra Ak okullarının açılışına Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra AK parti ilçe Başkanı Tuncay Yurdu Seven, Bafra İlçe Milli eğitim müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Göksel Başer, Okul müdürleri, Siyasi Parti Başkanları, Öğretmenler, Öğrenciler ve veliler katıldı.

Açılış Konuşması Yapan Okul Müdürü Hasan Fahri Alemisoğlu "Hepinizi önce saygı ve sevgi ile selamlıyor, okulumuzun açılışı vatanımıza milletimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bafra Ak Okulları kurucularımız tarafından çok kısa sürede eğitime öğretime sunulan milletimizin eksiklerini tamamlayacak var ise onlarla beraber omuz omuza mücadele edecek, eğitimde katkılar sağlayacak bir eğitim kurumu olarak sizlere sunuldu.  Çok kısa bir süre okulumuzun inşaatı tamamlandıktan sonra tecrübeli öğretmenlerimiz ve onların yanında genç ve yetenekli öğretmenlerimizle sizlere eğitim hizmeti sunmaya çalıştık ve çalışacağız. Katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum" dedi.

Amerikan Kültür Kolejleri Türkiye Koordinatörü Turgut Engin ise " Öncelikle hepiniz hoş geldiniz. Bafra Ak Okullarının açılmasında öncelikle Belediye Başkanıma,  Siyasi Parti Başkanlarıma, Milli eğitim Müdürlüğümüze ayrı ayrı teşekkür ediyorum.  Bizler eğitimciler olarak, eleştirme lüksüne sahip değil değiştirme lüksüne sahibiz. Bu anlamda Samsunda açılması gereken bir okulu geçmişte altı yılı paylaşmış olduğum, Bafra`da öğretmenlik yapan, 3 arkadaşım ile beraber Bafra`da açmaya karar verdik. İnşallah bizlere ve Bafra`mıza hayırlı olur" dedi.

Milli eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu ise " Çok saygıdeğer misafirlerimiz çok değerli meslektaşlarımız, sevgili öğrenciler. Milli eğitim bakanlığı olarak resmi yada özel öğretim kurumları hepsi bizim bünyemizde olan okullar. Hepsinin temel amacı Türkiye Cumhuriyeti Devletinin temel ilkelerine bağlı bireyler yetiştirmek.  Bu bireyleri yetiştirirken başkalarının yüzüne bakarak değil bizim okullarımızda mili ve manevi değerlerimize sahip, hiçbir zaman vatanına hainlik yapmayacak bireyler yetiştirmektir. İnşallah Bafra eğitimine yeni bir soluk yeni bir yüz olacağına inanıyor inşallah ilçe eğitimimize hayırlı olur diyor, saygılar sunuyorum" dedi.

Konuşmaların ardından protokol tarafından okulun açılışı yapıldı.

 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra`da Özel Ak Okullarının Açılışı Yapıldı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0