GÜNDEM

Bafra`da Parkomata Zam

 
 1665
Bafra`da Parkomata Zam - Samsun Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Planlama ve Raylı Sistem Dairesi Başkanlığı UKOME`nin aldığı karar doğrultusunda Samsun ile beraber Bafra`da da parkomata zam yapıldı.
Bafra Haber

 |  - Samsun Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Planlama ve Raylı Sistem Dairesi Başkanlığı UKOME`nin aldığı karar doğrultusunda Samsun ile beraber Bafra`da da parkomata zam yapıldı.

Bafra`nın  ana ve ara caddelerinde uygulanmakta olan parkomat sistemi fiyatları UKOME tarafından güncellendi.

Buna göre 0-1 saat arası 2 TL`den 3 TL`ye, 0-2 saat 5 TL`den 6 TL`ye ve 0-3 saat 8 TL`den 9 TL`ye yükseldi. Samkart indirim oranının yüzde 10`dan yüzde 15`e çıkarıldı. Ayrıca bilet almayan ve parkomat sistemini kullanan kişilere uygulanacak zamlı tarife bedelleri de belirlendi.

Buna göre, fiş almadan yol üstü parklanma alanını kullananlardan günlük 25 TL, görevlinin uyarısından sonra fiş alanlar ise, tarifelere ilaveten 1 saate kadar 5 TL, 1-2 saat arası 9 TL, 2-3 saat arası 12 TL, 3 saati geçenlere ise 25 TL, günlük zam tarife bedeli uygulanacak. 1, 2 veya 3 saatlik fiş alıp zaman aşımı yapanlara zamlı tarife uygulanmayacak, aştıkları süre bedeli tahsil edilecek

 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra`da Parkomata Zam içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0