SAMSUN

Bafra'da Yamaç Paraşütü Mezunları Belgelerini Aldı

 
 94
Bafra'da Yamaç Paraşütü Mezunları Belgelerini Aldı - Samsun Bafra Hava Sporları ve Gençlik Kulübü tarafından düzenlenen ve Bafra Belediyesi tarafından desteklenen "2
Bafra Haber

 |  - Samsun Bafra Hava Sporları ve Gençlik Kulübü tarafından düzenlenen ve Bafra Belediyesi tarafından desteklenen "2

Dönem Yamaç Paraşütü Kursu" sona erdi.

2. Dönem Yamaç Paraşütü Kursu'nu başarı ile tamamlayan 10 kursiyer, p2 yamaç paraşütü pilotu olmaya hak kazandı. Yamaç Paraşütü Kursu'nu başarı ile tamamlayan kursiyerlere Bafra Öğretmenevi'nde belge töreni düzenlendi. Belge törenine katılan Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, "Bafra'da hava sporları ve özellikle yamaç paraşütü gelişmekte. Bafra bu spor için uygun bir coğrafya. Biz de elimizden gelen imkanı sağlıyoruz. Kursu başarı ile bitiren öğrencileri tebrik ediyorum. Desteğimiz devam edecek" dedi.

Bafra Hava Sporları ve Gençlik Kulübü Başkanı Burhan Apaydın, "Belediye Başkanımızın büyük desteği ile 2. dönem kursumuzu da başarı ile bitirdik. Kendilerine teşekkürlerimi sunuyor, desteklerinin devamını bekliyoruz. Bu kursun açılmasında fedakarlıkta bulunan öğretmenimiz Ertan Balkiraz ve yardımcısı Arda Balkiraz'a da ayrıca teşekkür ederim" diye konuştu.

Bafra'nın yamaç paraşütü açısından uygun bir yer olduğunu ifade eden Ankara Sportif Havacılık Kulübü öğretmeni Ertan Balkiraz ise, "Bafra'da yamaç paraşütü uçuşuna uygun çok güzel ve uygun tepeler var. Derbent Tepesi de kursiyer öğrenciler için çok uygun yer. Yer eğitimi yapılan Kozağzı da alanla beraber bütünlük sağlıyor. Yamaç paraşütü çok zevkli bir spordur. Siz daha yolun başındasınız. Bırakmayın ve devam edin. Çok çalışarak çok iyi yerlere gelebilirsiniz. Bafra'da güzel günler geçirdim. Herkese teşekkür ederim" şeklinde konuştu.

Tören, kursun organizasyonuna yardımcı olan Haydar Aksu'ya, kurs boyunca kursiyerlere yardımcı olan deneyimli yamaç paraşütü pilotları Recep Akar, Mustafa Aktaş ve belediye personeli Kerim Sel'e teşekkür belgesi verildi. Tören P2 pilotu olmaya hak kazanan kursiyerlere mezuniyet belgelerinin dağıtımı ve hatıra fotoğrafı çekimi ile son buldu.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra'da Yamaç Paraşütü Mezunları Belgelerini Aldı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0