GÜNDEM

Bafralı Eğitimci Şimşek`in "Vakti Saati" Yayımlandı

 
 155
Bafralı Eğitimci Şimşek`in"Vakti Saati" Yayımlandı - Bafralı Eğitimci, Yazar, İsmail Şimşek`in eğitimci ve yönetici olarak görev yaptığı şehirlerdeki yaşanmış hikâye öykülerinden oluşan, 159 sayfalı ilk kitabı, "Vakti Saati" mevsimler kitabevi tarafından yayımlandı.
Bafra Haber

 |  - Bafralı Eğitimci, Yazar, İsmail Şimşek`in eğitimci ve yönetici olarak görev yaptığı şehirlerdeki yaşanmış hikâye öykülerinden oluşan, 159 sayfalı ilk kitabı, "Vakti Saati" mevsimler kitabevi tarafından yayımlandı.

Rize`de öğretmenlik yapan Bafralı İsmail Şimşek kitabı hakkında şunları söyledi: "Kitabımdaki hikâyelerde genellikle maalesef bir kısmını kaybettiğimiz değerler mekânında, Rize`mizin motifleri göze çarpmaktadır. Oldukça akıcı bir üslupla yazılmış, samimiyet ve gerçeklik öykülerini ön plana çıkarmaya çalıştım. Bundan sonraki süreçlerde özellikle Rize şehrimiz, Karadeniz bölgemiz ve Ülkemiz genelinde dikkate değer konuları hikâye sıcaklığında yansıtma içerikli kitap çalışmalarıma inşallah devam edeceğim."

Eğitimci, yazar İsmail ŞİMŞEK kimdir? 1985 yılında Samsun`un Bafra İlçesinde doğdu. İlk ve orta öğrenimini aynı şehirde tamamladı. 2007 yılında Trabzon KTÜ Sınıf Öğretmenliği bölümünden mezun oldu. Aynı yıl Şırnak İli Uludere İlçesine sınıf öğretmeni olarak atandı. Meslek hayatı süresince çeşitli İdarecilik görevlerinde bulunan İsmail Şimşek, halen Rize`nin Derepazarı İlçesi Merkez ilkokulunda sınıf öğretmenliği yapmaktadır. Eğitimci, yazar Şimşek evli ve bir çocuk babasıdır.
HABER:
http://www.rizebulten.com/haber/2372/egitimci-simsekin-vakti-saati-yayimlandi.html
BAYRAM ALİ KAVALCI

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafralı Eğitimci Şimşek`in "Vakti Saati" Yayımlandı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0