SPOR

Bafralı Gençlerin Milli Takım Heyecanı

 
 211
Bafralı Gençlerin Milli Takım Heyecanı - Bafralı Badmintoncularımız Milli Takım`da Mücadele Edecek.
Bafra Haber

 |  - Bafralı Badmintoncularımız Milli Takım`da Mücadele Edecek.

Badminton Takımımızda yer alan sporcularımız Gökhan Zenbilci, Furkan Zenbilci, Serkan Uğurlu, Batuhan Uğurlu, Mete Kaan Uçan, Muhammed Can Hacıoğlu, Batuhan Yılmaz ve Koray Yöro   Milli Takım`a seçildi.


Sporcularımız 14-22 Aralık tarihleri arasında İstanbul`da gerçekleştirilecek olan "IBB Turkey Junior 2016" ve "IBB Turkey International 2016" uluslararası müsabakalarında ülkemizi temsil edecekler.

Avrupa Badminton programında yer alan Olimpiyatlara puan veren turnuvalar "IBB Turkey Junior 2016" ve "IBB Turkey International 2016" uluslararası müsabakaları 14-22 Aralık 2016 tarihleri arasında İstanbul`da yapılacak. Milli Takım`a seçilen Bafralı gençler, müsabakalarda ülkemizi temsil edecek. Aynı müsabakalarda Badminton Milli takım antrenörleri Şaban Kırcalı ve Deniz Balçık da yer alacak. 

Genç sporculara  ve Badminton Antrenörlerine İstanbul`da yapılacak olan uluslararası müsabakalarda başarı dileklerinde bulunan Badminton Milli Takım Antrenörü Şaban Kırcalı  "Özverili çalışmalarımızın sonucunda badminton milli takımına seçilen sekiz sporcumuzla hem şehrimizi hem de ülkemizi en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceğiz. Sporcularımızın gelişimine katkı sağlayan Bafra Badminton Milli Takımlar Kamp Eğitim Merkezin Bafra`da olması, sporcularımızın kamplara katılarak yabancı antrenör ve olimpiyatlara  giden sporcularla antrenman yaparak kendilerini geliştirme imkanı buldular. Amacımız daha fazla sporcuyla  Milli Takım forması altında ülkemizi ve şehrimizi  en iyi şekilde temsil edecek gençleri yetiştirmek. " dedi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafralı Gençlerin Milli Takım Heyecanı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0