GÜNDEM

Bafralı Şair Ve Yazarlar Çarşamba Kitap Fuarı`nda

 
 218
Bafralı Şair Ve Yazarlar Çarşamba Kitap Fuarı`nda - 14-22 Mayıs 2016 tarihleri arasında düzenlenen Çarşamba Kitap Fuarı`na bu yıl da Bafralı şair ve yazarlar da katıldı.
Bafra Haber

 |  - 14-22 Mayıs 2016 tarihleri arasında düzenlenen Çarşamba Kitap Fuarı`na bu yıl da Bafralı şair ve yazarlar da katıldı.

Çarşamba Vefa Yaşam ve Alışveriş Merkezi`nde gerçekleştirilen Kitap Fuarı`na bu yıl da Bafralı şair ve yazarlardan Oktay Zerrin, Gülseren Akdaş, Mehmet Alan Birfani katıldı.

Oktay Zerrin ve Gülseren Akdaş ve konuk şairlerden Faik Dündar ile Filiz Varol kitaplarını KÜSADER Standı`nda, Mehmet Alan Birfani, Alaeddin Dursun Samsun Yazarlar Derneği ve İsa Kahraman ise SASAD Derneği Standı`nda okurları için imzalayıp sohbet ettiler.

Fuarda Oktay Zerrin " Sevgi Ufkundan Şarkılara " adlı şiir kitabıyla " Mavi Yürekler" ve " Maviye Yolculuk " adlı şiir antolojileri, Gülseren Akdaş " Uğur Böceği, Ölüm Meleği, Her şehir bin öyküdür, Bir hüzün akşamı, Küstüm Çiçeği, Atatürk ve Çanakkale Öyküleri gibi çok sayıda kitabı, Mehmet Alan "Ahteri Köyde Çocukluğum" Alaeddin Dursun "Sevda Çiçeğim, " Filiz Varol "Çığlık", Faik Dündar "Hicran yine hicran" adlı kitaplarını okurları için imzaladılar.

Bafralı şairlerin standı fuarda ilgi gördü. Ayrıca Bafralı şairlerimizin yeni kitaplarının da yakın bir zamanda piyasada olacağı da öğrenildi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafralı Şair Ve Yazarlar Çarşamba Kitap Fuarı`nda içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0