GÜNDEM

Bafralı Şairler Yeni Kitaplarını İmzaladılar

 
 731
Bafralı Şairler Yeni Kitaplarını İmzaladılar - Bafralı şairlerden Fatma Hatun Esen ve Oktay Zerrin, piyasaya yeni çıkan şiir kitaplarını birbirlerine imzaladılar.
Bafra Haber

 |  - Bafralı şairlerden Fatma Hatun Esen ve Oktay Zerrin, piyasaya yeni çıkan şiir kitaplarını birbirlerine imzaladılar.

Bafra 19 Mayıs Parkında yapılan imza günü ve töreninde Fatma Hatun Esen piyasaya yeni çıkan 3. şiir kitabı "Kırkyama Yüreğimi"    ve Oktay Zerrin ise "Sevgi  Ufkundan Şarkılara" adlı ilk şiir kitabını Fatma Hatun Esen için birbirlerine imzaladılar.

Oktay Zerrin imza gününde şöyle dedi:

"Bugün burada iki Bafralı şair olarak sizlerle beraber olmaktan çok mutluyuz. İlk şiir kitabım Antalya Sahil Yayınevince piyasaya çıktı ve ilk olarak da şair arkadaşım Fatma Hatun Esen'e imzalıyorum. Hayırlı olsun. Mevsim yaz ve hava çok sıcak olduğundan ve okullar da tatilde bulunduğu için geniş kapsamlı bir imza gününü ileri bir tarihte yapacağım inşallah."

Fatma Hatun Esen de yeni şiir kitabının imza gününde kendisini yalnız bırakmayan dostları ve Bafralılara teşekkür etti.

Fatma Hatun Esen'in İmza Günü ve Töreni'ne Oktay Zerrin'in eşi Aysel Zerrin ile Fatma Hatun Esen'in annesi, kardeşi ve yurt içi ve dışından akraba ve dostları katıldılar.

Programda Tokat'tan şair Bedrettin Keleş(sunucu) ve şair Ünal Kar, Bafra'dan şair Burhan Güven, Ülker Karataş, Fatma Hatun Esen'in yurt dışındaki bir akrabası ve Oktay Zerrin birer şiir okudular. Ayrıca yine akrabaları tarafından Esen'e muhteşem bir tablo armağan edildi.

 

Bafralı şairlere anne desteği

Geçtiğimiz günlerde Edebiyat Dünyası'na iki yeni şiir kitabı kazandıran Bafralı şairlerden Fatma Hatun Esen ve Oktay Zerrin'e anne desteği büyük moral ve güç verdi.

Fatma Hatun Esen'in "Kırk Yama Yüreğim" ve Oktay Zerrin'in de "Bir Sevgi Ufkundan Şarkılara" adlı yeni şiir kitapları bir süre önce piyasya çıkmış ve şair Fatma Hatun Esen, Bafra 19 Mayıs parkında düzenlediği İmza Günü'ne şair Oktay Zerrin'i de davet etmişti.

Zerrin, şair arkadaşı Esen'e, o gün bir sürpriz yaparak piyasaya çıkan ilk ve yeni şiir kitabı "Bir Sevgi Ufkundan Şarkılara" yı ilk kez Bafra'daki İmza Günü'nde Fatma Hatun Esen için imzaladı.

Fatma Hatun Esen de buna karşılık, 3. ve yeni şiir kitabı Kırk Yama Yüreğimi Oktay Zerrin'e imzaladı.

Bu güzel sanat-edebiyat dayanışması okurlar ve davetliler için de sürpriz olurken diğer yandan şair Fatma Hatun Esen'in annesi Aysel Hanım ile ağabeyi Tekin Esen de Fatma Hatun Esen'i bu mutlu gününde yalnız bırakmadılar.

Özellikle, şair Esen'in annesi Aysel hanımın çiçekler arasında yazdığı "Canım kızım seni çok çok çok seviyorum Annen" yazısı şair kızını oldukça duygulandırırken ağabeyi Tekin Esen de kardeşinin şiir kitabına "seni seviyorum" yazması bu duyguyu daha da körükledi.

Öte yandan şair Oktay Zerrin'in annesi evinde hasta yattığı için bu sevince ortak olamadı ancak bir sosyal paylaşım sitesinde oğlu şair Oktay Zerrin'in elinde okumaya çalıştığı ve şiir kitabı olan fotoğrafı yüzlerce kişi tarafından tıklanma, beğeni ve yorumlara yol açtı.

Her iki şairimizi de kutlarken Oktay Zerrin'in imza gününü okulların açıldığı bir tarihte yapacağı da öğrenildi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafralı Şairler Yeni Kitaplarını İmzaladılar içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0