EĞİTİM

Bafralı Sedanur Çakır`ın Büyük Başarısı

 
 319
Bafralı Sedanur Çakır`ın Büyük Başarısı - Bafra Sosyal Güvenlik Merkezi Uzmanlarından Murat Çakır`ın kızı Sedanur Çakır`a Kocaeli Üniversitesi Mimarlık bölümünü dereceyle bitirdi.
Bafra Haber

 |  - Bafra Sosyal Güvenlik Merkezi Uzmanlarından Murat Çakır`ın kızı Sedanur Çakır`a Kocaeli Üniversitesi Mimarlık bölümünü dereceyle bitirdi.

Kocaeli Üniversitesi (KOÜ) Mimarlık ve Tasarım Fakültesi`nde bulunan Mimarlık ve İç Mimarlık bölümlerinden toplam 150 öğrenci Baki Komsuoğlu Kongre Merkezi`nde düzenlenen törenle mezun oldu.

TAKDİR TOPLADIK

Kocaeli Üniversitesi (KOÜ) Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nevnihal Erdoğan burada yaptığı konuşmada, "Kocaeli Üniversitesi`nde sürdürdüğünüz eğitim hayatınız boyunca tüm zorlukların üstesinden gelebilecek donanımı aldınız. Biz inanıyoruz ki mimarlıkta kalite anlamına gelen çalışma anlayışını geçirdiğiniz 4 yıllık süre içinde size verebildik. Akademisyen arkadaşlarımızla birlikte kentimizi dünya mimarlığının ve mimarlık kuramlarının odak noktasına taşıyacak etkinlikler ve organizasyonlar yapabilmek için elimizden geleni yaptık. Bugün fakültemiz mimarlık alanında öne çıkmış, mimarlık camiasında takdir toplamıştır" ifadelerini kullandı.

PLAKET VERİLDİ

Konuşmaların ardından İç Mimarlık bölüm 1`si törene katılamadığından bölüm 2.`si Irham Walad Nasutıon, 3`sü Melike Talay ve Mimarlık bölüm 1`incisi Büşra Yiğit, bölüm 2`ncisi Sümeyye Şahin ve bölüm 3`ncüsü Sedanur Çakır`a plaket verildi. Ardından öğrencilere mezuniyet belgeleri verildi. Belgelerini alarak keplerini atan genç mimarlar öğrencilik hayatının sonuna gelmiş oldu.

Genç Mimar Sedanur Çakır`ı Kocaeli Üniversitesi (KOÜ) Mimarlık ve Tasarım Fakültesi mezuniyet töreninde Babası Murat Çakır, Annesi Serap Çakır ve kardeşi Safa Emre Çakır ve akrabaları yalnız bırakmadı.

 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafralı Sedanur Çakır`ın Büyük Başarısı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0