GÜNDEM

Bafralı Yazar Gülseren Akdaş'dan Samsun Büyük Otelde İmza Günü

 
 768
Bafralı Yazar Gülseren Akdaş'danSamsun Büyük Otelde İmza Günü - Bafra Kültür ve Sanat Etkinliklerini Destekleme Derneği(KÜSADER)Başkanı, şair, yazar ve emekli eğitimci Gülseren Akdaş ve Samsunlu yazar Olcay Yücel Samsun Büyük Otel'de bir imza günü düzenlediler.
Bafra Haber

 |  - Bafra Kültür ve Sanat Etkinliklerini Destekleme Derneği(KÜSADER)Başkanı, şair, yazar ve emekli eğitimci Gülseren Akdaş ve Samsunlu yazar Olcay Yücel Samsun Büyük Otel'de bir imza günü düzenlediler.

Büyük SamsunOteli, Amisos Salonunda, CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka'nın Samsun Cumhuriyet Kadınları Derneğince düzenlenen bir konferans için kahvaltıya katılan Küsader Başkanı, yazar ve şair Gülseren Akdaş, Küsader Basın Sözcüsü, şair Oktay Zerrin ve Samsunlu yazar Olcay Yücel bir araya geldiler.

Kahvaltı sonrası kendilerine ayrılan stantta, Gülseren Akdaş "Bir Avuç Umut" adlı öykü seçkisi ile şiir ve diğer öykü kitaplarını, Olcay Yücel ise "Yüreğimdeki Cam Kırıkları" adlı kitabını okurları için imzaladı.

Şair ve yazar Gülseren Akdaş ile Olcay Yücel, standı ziyaret eden CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka, Ankara Cumhuriyet Kadınları Derneği Genel Sekreteri Mihriban Tatar, Genel Sekreter Yrd. G. Servet Çakır, Samsun Atatürkü Düşünce Derneği(ADD)Başaknı Birol Yelekin ve diğer okurlara kitaplarını imzaladılar.

Gülseren Akdaş, Olcay Yücel ve Oktay Zerrin kendilerini kahvaltı ve konferansa davet ecen Samsun Cumhuriyet Kadınları Derneği Başkanı Ferda Mete ile Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür ettiler.

Haber Merkezi-Bafra

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafralı Yazar Gülseren Akdaş'dan Samsun Büyük Otelde İmza Günü içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0