GÜNDEM

Bafralılar Kahvaltıda Bir Araya Geldiler

 
 928
Bafralılar Kahvaltıda Bir Araya Geldiler - Samsun`da yaşayan Bafralılar, "    Ãƒ"¹Ã..."Bafra İçin Hepimiz` Sivil İnisiyatif Grubu öncülüğünde sabah kahvaltısında bir araya geldiler
Bafra Haber

 |  - Samsun`da yaşayan Bafralılar, "    Ãƒ"¹Ã..."Bafra İçin Hepimiz` Sivil İnisiyatif Grubu öncülüğünde sabah kahvaltısında bir araya geldiler

"Bafra için Hepimiz Fakültemizi istiyoruz kampanyası" ve "Bafra Sempozyumu" gibi büyük organizasyonlara imza atan "Bafra için Hepimiz" Sivil İnisiyatif Grubu, uzun süredir Samsun`da yaşayan hatta aynı kurumda görev yapıp bir birini tanımayan Bafralıları bir araya getirerek büyük bir başarıya imza attı.

İş hayatını Samsun`da devam ettiren veya Samsun`da değişik kurumlarda görev yapan Bafralılar Atakum`daki The Coffee Home`da bir araya gelerek tanışma fırsatı yakaladılar.

Samsun`daki Bafralıları bir araya getiren kahvaltılı toplantının ev sahipliğini Bakon İnşaat yaptı. Toplantının sunuculuğunu yapan grup üyesi Yavuz Kabaoğlu, "Bafra için hepimizi sivil inisiyatif grubu olarak Samsun`daki Bafralılarla bir araya gelmeyi düşündük. Bu toplantının anlamlı güzel sonuçlar doğrayacağının ümit ediyorum. Toplantının özel bir amacı yok. Amacımız Samsun`daki Bafralıların birbirini tanımasıdır. Bafra sevdası ile bundan sonra bir araya geleceğimiz toplantılara zemin oluşturması sebebi ile sizlerden her türlü görüş ve önerilerinizi isteyeceğiz." dedi.

Kahvaltılı toplantının ev sahipliğini yapan Selami Tarım, "Bafralı genç kardeşlerimiz, Samsun'daki Bafralıları ziyaret ettiler. Bize de geldiler ve ben o heyecanı onlarda gördüm. "˜Ben de sizinle olurum bu heyecanı beraber yaşarız dedim` ve bu kahvaltıyı organize ettik" dedi.

Toplantıya başta MHP Samsun milletvekili Cemalettin Şimşek, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Vergi Dairesi Başkanı Şuayip Sevgi olmak üzere 60`ın üzerinde işadamı, bürokrat ve akademisyen katıldı.

Toplantıya katılan Bafralılar sırasıyla kendilerini tanıttılar ve organizasyon ile ilgili duygu ve düşüncelerini dile getirdiler.
Katılımcılar uzun süredir Samsun`da yaşadıklarını ve bir araya gelemediklerini hatta aynı kurumda çalışıp da bir birlerinin Bafralı olduğunu bilmediklerini ancak tanışmanın, kaynaşmanın bugüne nasip olduğunu ifade ettiler.

Toplantı bir sonraki organizasyonda bir arada olma temennisi ve günün anısına fotoğraf çekilerek son buldu.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafralılar Kahvaltıda Bir Araya Geldiler içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0