GÜNDEM

Bafralılar Kültür Ve Yardımlaşma Derneğinde Yeni Dönem

 
 114
Bafralılar Kültür VeYardımlaşma Derneğinde Yeni Dönem - 1989 yılında İstanbul`daki Bafralıları bir araya getirmek amacı ile kurulan ve Kadıköy Bafralılar Derneği olarak bilinen, Bafralılar Kültür Ve Yardımlaşma Derneği (BAFDER) Yönetim Kurulu Başkanlığına Tolgahan Acar seçildi.
Bafra Haber

 |  - 1989 yılında İstanbul`daki Bafralıları bir araya getirmek amacı ile kurulan ve Kadıköy Bafralılar Derneği olarak bilinen, Bafralılar Kültür Ve Yardımlaşma Derneği (BAFDER) Yönetim Kurulu Başkanlığına Tolgahan Acar seçildi.

24 yıl boyunca dernek başkanlığını yapan Bülent Arslan, yönetimi genç Bafralılara devretti.

Geçmişten aldığı değerleri, geleceğe taşımak, Bafra`nın Kültür ve değerlerini İstanbul`da da yaşatmak, hemşerilik hukukunu geliştirerek tüm bu değerleri gelecek nesillere aktarmak amacıyla bir araya gelen dernek üyeleri, Kadıköy dernek lokalinde gerçekleştirilen genel kurulda, yeni dönemde yola genç ve dinamik bir yönetimle devam etme kararı aldılar.

Dernek kurucularının ve eski yöneticilerinin iştirak ettiği genel kurul toplantısında Divan heyeti Başkanlığına Av. Mahmut Bayrakçı, üyeliğe ise Hayrettin Demircan, Saadettin Alışkan ve Çoşkun Lokman seçildi.

Açılış konuşmasını yapan mevcut dönem başkanı Bülent Arslan, derneğin kurulduğu günden bu yana, heyecanla mutlulukla birçok güzel anıya tanıklık ettiğini, bundan sonra seçilecek yönetimle de çok daha güzel günler yaşayacağını belirtti.
Başkan Arslan, 1993-2017 yılları arasında Dernekte geçen 24 yılın sevgiyle geçtiğini vurgulayarak, "Sevgiyle yapılan her şey çok güzeldir" sözüyle konuşmasını noktaladı.

Yeni Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu asil ve yedek üyelerinin seçimi için daha önce hazırlanan adaylar tek liste olarak tek tek okunup tanıtıldı. Yönetim Kurulu, Denetleme Kurulu, Disiplin Kurulu ve Balotaj Kurulu asil ve yedek üyelikleri için yapılan gizli oylama açık tasnif sonucunda aşağıda adı soyadı yazılı üyeler belirtilen yeni kurullara seçildiler.

 Yönetim kurulu başkanlığına seçilen Tolgahan Acar yeni dönem ile ilgili olarak şunları söyledi:
"2014 yılında Sn. Bülent Arslan başkanlığında yönetiminde bulunduğum, Bafra`mızın İstanbul`da faaliyet gösteren Bafralılar Kültür Ve Yardımlaşma Derneğine 29 Ocak 2017 tarihinde yapılan Genel Kurulla başkan olarak göreve başlamanın gururu içerisindeyim.

Bu görevi üstlenirken Bafra`ya yıllarını vermiş ve her fırsatta bizleri engin tecrübelerinden faydalandırmaya çalışan değerli büyüklerimize bana ve ekibime verdikleri desteklerinden ötürü şahsım ve yönetim kurulu üyelerim adına teşekkürü bir borç bilirim.

Yönetimde görev alan eğitimli, dinamik, son derece kültürlü ve enerji dolu arkadaşlarımın katkıları ile hedeflerimize ulaşacağımıza, bir sonraki nesillere çok daha güçlü, çok daha adından bahsedilen, çok daha örnek alınan BAFDER yönetimi devredeceğimize inancım sonsuzdur. Bu vesileyle yeni dönemde tüm hedeflerimize ulaşma dileğiyle.
Yeni yönetim kurulu ve yedek üyeleri şu isimlerden oluşmakta:
Yönetim Kurulu Asil Üyeleri
Tolgahan Acar, Sami Kulaksızoğlu, Bülent Gülcü, Hakan Acar, Ali Yumurtacı, Belma Görgün, Kürşat Pekşen, Aydın Çelik, Uğur Dündar

Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri:
Tuncay Durgun, Ebru Türköz Acar, Şükrü Gökberk Arslan, Sercan Cılız, Gökhan İslam
Denetim kurulu asil üyeleri:  Sezer Anar, Eridun Yaman, Lütfi Anlayışlı
Denetim Kurulu Yedek Üyeleri: Sefai Açıkgöz, Sadettin Alışkan
Disiplin Kurulu Asil Üyeler: Mahmut Bayrakçı, Tarık Kocabaş, Osman Yılmaz
Disiplin Kurulu yedek Üyeleri: Hayrettin Demircan, İlter Tütüncü
Balotaj Kurulu Asil Üyeler: İbrahim Boşnak, Bayram Kopuz
Balotaj Kurulu Yedek Üyeleri: Kader Aydıner, İlyas Coşkun Lokman, Fevkiye Varol Birlik

 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafralılar Kültür Ve Yardımlaşma Derneğinde Yeni Dönem içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0