GÜNDEM

Bafra’da Polis Haftası Kutlaması

 
 106
Bafra’da Polis Haftası Kutlaması - Samsun’un Bafra ilçesinde, Türk Polis Teşkilatının 172. kuruluş yıldönümü düzenlenen törenle kutlandı.
İhlas Haber Ajansı

 |  - Samsun’un Bafra ilçesinde, Türk Polis Teşkilatının 172. kuruluş yıldönümü düzenlenen törenle kutlandı.

Kent Meydanı'nda düzenlenen törene Kaymakam Ali Fuat Türkel, Belediye Başkanı Zihni Şahin, Başsavcı Vekili Doğan Karacizmeli, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yiğit, daire amirleri, polis memurları ve eşleri katıldı.
Atatürk Anıtı'na çelen koyulmasıyla başlayan tören saygı duruşu yapılması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla devam etti.
Ardından konuşan İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yiğit, “Kuruluşundan bugüne, edindiği tarihi birikimlerle, planlı ve programlı çalışmalarıyla, kaliteli insan gücüyle her geçen kendisinden daha fazla söz ettiren teşkilatımız, her kademesinde görev yapan personeli ile hizmetin en iyisine layık olan milletimizin en iyisine layık olan milletimizin huzur ve güvenliğini sağlamak için, canla başla, gece-gündüz demeden büyük bir azimle kendisinden beklenen hizmetin en iyisini verebilme gayretindedir” dedi.
Kaymakam Türkel ise, “Devletin asli görevi olan güvenlik elbette vazgeçilmezdir. Her zaman olduğu gibi bundan sonra da devletlerin birinci temel görevidir” ifadelerini kullandı.
Konuşmaların ardından Alpaslan Türkeş Parkı Belediye Tesislerinde pasta kesimi ve yapılan ikramla son buldu.
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra’da Polis Haftası Kutlaması içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0