SPOR

Bafra`nın Ladik`te Başı Eğik

 
 2528
Bafra`nın Ladik`te Başı Eğik - Yalçın Köse - Bafra Haber / Bölgesel Amatör Lig (BAL)5. Gurupta mücadele eden 1930 Bafraspor, deplasmanda Ladik Belediyespor'a 3-1 yenildi.
Bafra Haber

 |  - Yalçın Köse - Bafra Haber / Bölgesel Amatör Lig (BAL)5. Gurupta mücadele eden 1930 Bafraspor, deplasmanda Ladik Belediyespor'a 3-1 yenildi.

Lige beraberlikle başlayan 1930 Bafraspor, 2. maçını da deplasmanda Ladik Belediyespor ile yaptı. İlk kez BAL Ligine katılan Ladikspor, ilk yarıyı etkili oyunu ve forvetleri Vehbi'nin başarılı futbolu ile 2-0 önde tamamladı.
İlk yarıya hızlı başlayan ev sahibi Ladik ekibi, Osman'ın kafa golü ile 1-0 öne geçti. Rüzgarı da arkasına alan Ladikspor üst üste ataklar geliştirdi. Baskılarının karşılığını da ilk yarının son dakikasında kazandığı penaltı golü ile elde etti.
İlk yarı 2-0 Ladik Belediyespor'un üstünlüğü ile sona erdi.

2. yarıya 1930 Bafraspor takımı ilk yarıya oranla biraz daha hızlı başladı. İlk yarı bütün gücünü ortaya koyan Ladikspor, 63. dakikada Baransel'in golüne engel olamadı. Golden sonra hareketlenen 1930 Bafraspor ekibi gol noktalarında etkili olamadı. Maçın yıldızı Ladik Belediyespor'un Ladikli forveti kapanış golünü 90. dakikada buldu. 1930 Bafraspor'un beraberlik golü aradığı dakikalarda Vehbi, cezası dışından sert ve düzgün vurdu. 5 dakikalık uzatma bölümünde başka gol olmayınca maç ev sahibi takımın 3-1 galibiyeti ile sona erdi.

İlk kez seyircisi önüne çıkan Ladikspor, sevincini taraftarı ile paylaştı. 
Deplasmandaki Ladikspor maçına eski Başkan ve Bafra Belediyesi Başkan Yardımcısı Hüseyin Çamaş, eski yöneticilerden Sinan Şenocak, ve bir minibüs 1930 Bafraspor taraftarı geldi.




STAT: Ladik Şehir Stadı
1930 BAFRASPOR:
İbrahim, Cemre, Kurthan, Muhammet, SAmet, Murat, Halim, Baransel, Caner, Sezai, Nevzat, Mesut, Umut, Emirhan, Sercan, Burak, Serkan, Gürcan

Teknik Sorumlu: Levent Kantarcı

LADİK BELEDİYESPOR:
Ömer, Dorukhan, Murat, Hakan, Kaan, Uğur, Barış, Emircan, Osman, Vehbi, Can, Ahmet, Eyüp, Erdi, Yasin, Özcan

Teknik sorumlu: Recep Samet Boyar

SARI KARTLAR: Samet, Murat, Canberk, Baransel (1930 Bafraspor), Hakan, Vehbi, Murat Bedir (Ladik Belediyespor)

KIRMIZI KART: 1930 Bafraspor: Canberk

Goller: Dk. 11 Osman (Ladik Beldiyespor), Dk. 45 Vehbi (Ladik Belediyespor), Dk. 63 Baransel (1930 Bafraspor), Dk. 90 Vehbi (Ladik Belediyespor)

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra`nın Ladik`te Başı Eğik içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0