SPOR

Bafraspor Yönetimi İstifa Etti

 
 2045
Bafraspor Yönetimi İstifa Etti - 1930 BafraSpor Kulübü Tekrar Olağan Üstü Kongre Kararı alarak yönetim kurulu istifalarını verdi.
Bafra Haber

 |  - 1930 BafraSpor Kulübü Tekrar Olağan Üstü Kongre Kararı alarak yönetim kurulu istifalarını verdi.

2014-2015 sezonunda Bölgesel Amatör Liginde mücadele edecek olan 1930 Bafra Spor Takımı tekrar olağan üstü kongre kararı aldı.

2013-2014 sezonu bittiği 31 Mayıs tarihinden sonra olağan üstü kongreye gitmişti. Yapılması planlanan olağan üstü kongre 14 Haziran Cumartesi günüydü. Yeterli çoğunluk sağlanmadığı için ikinci kongre tarihi olan 21 Haziran Cumartesi günü 1930 Bafra Spor Tesislerinde yapıldı. Kongre yapıldığı gün kulüp başkanlığına herhangi bir aday olmadığından dolayı divan başkanı tarafından eski yönetimin tekrar göreve getirilmesini söyledi ve oy birliğiyle kabul edildi. Bunun üzerine eski yönetim göreve geldiklerinden 3 gün sonra bir araya gelerek Kulüp Başkanı Hüseyin Çamaş ve yönetim yaptıkları toplantı sonucunda tekrar olağan üstü kongreye gidilmesinin kararını aldılar. Bunun için alınan karar sonucunda ilk kongre 12.07.2014 tarihinde Cumartesi günü saat:12.00`de kulüp tesislerinde yapılacak. Yeterli çoğunluk sağlanmadığı takdirde 19.07.2014 Cumartesi günü yine aynı saat ve aynı yerde yapılacaktır.

Kısa açıklamada bulunan Kulüp Başkanı Hüseyin Çamaş; "Olağan üstü kongreye gitmiştik bu esnada kongrelerde herhangi bir adayın çıkmaması üzerine divan tarafından bizler tekrar göreve getirildik. Bu esnada bu sezonda beraber olduğumuz arkadaşlarla bir araya gelerek yaptığımız toplantı sonucunda olağanüstü kongreye gitme kararını aldık. Hem olağan üstü kongreye giderken kulüp başkanı olarak ve 8 arkadaşımla beraber görevlerimizden ayrılarak istifalarımızı verdik. Önümüzdeki günlerde yapılacak olağanüstü kongre için 15 günlük bir süreç var" dedi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafraspor Yönetimi İstifa Etti içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0