SPOR

Bafraspor`dan Beraberlik

 
 179
Bafraspor`dan Beraberlik - Yalçın Köse- Bafra Haber / Türkiye Futbol Federasyonu Bölgesel Amatör Lig`de mücadele eden temsilcimiz 1930 Bafraspor misafir ettiği Güzelorduspor ile 1-1 berabere kaldı.
Bafra Haber

 |  - Yalçın Köse- Bafra Haber / Türkiye Futbol Federasyonu Bölgesel Amatör Lig`de mücadele eden temsilcimiz 1930 Bafraspor misafir ettiği Güzelorduspor ile 1-1 berabere kaldı.

Bölgesel Amatör Lig`de mücadele eden grup sonuncusu 1930 Bafraspor, Ligin başarılı takımlarından grup 3.sü Güzelorduspor ile Bafra Şehir Stadında karşılaştı.

Hızlı başlayan karşılaşmanın 1. dakikasında maçın ilk golünü oyuncusu Aykut`un ayağından atan Güzelorduspor, oyunuyla adeta gösteri yaptı. Güzelorduyaspor karşısında atak yapmaya çalışan 1930 Bafraspor ise bir çok kez başarısız olsa da maçın 30. dakikasında Anıl Halezeroğlu`nun attığı gol ile beraberliği yakaladı. Her iki takımda ne kadar çabalasa da galibiyet gölü atamadı.

Stat: Bafra Şehir Stadı

Hakemler: Semih Güner, Volkan Efecioğlu, İbrahim Çınar

1930 Bafraspor: Ahmet, Serkan, Oğuzhan, Burak, Mahmet, Umut, Gürkan, Talha, Eray, Anıl, Ufuk, Yakup, Kubilay, Enes, İlker, Nevzat, Yusuf, Yasin

Teknik Sorumlu: Erol Ferah, Arif Gençoğlu

Güzelorduspor: Emrah, Okan, Emre, Mehmet, CAner, Aykut, Oktay, Vural, Cemal, Mustafa, Volkan Bozkurt, Hakan, Faruk, Ümit, Volkan Bahtiyar, Çağtay

Teknik Sorumlu: Selim Altaş, Turgut Kır, Muzaffer Demir

Goller: Dk. 1 Aykut (Güzelorduspor), Dk. 30 Anıl (1930 Bafraspor),

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafraspor`dan Beraberlik içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0