SPOR

Bafraspor`un Minikleri Türkiye Şampiyonasında

 
 290
Bafraspor`un Minikleri Türkiye Şampiyonasında - TBF 2014-2015 Minikler Gelişim Ligi`nin Samsun ayağıını Şampiyon olarak tamamlayan Bafraspor Kulübü Samsun`u Türkiye Şampiyonasında temsil etmeye hak kazandı.
Bafra Haber

 |  - TBF 2014-2015 Minikler Gelişim Ligi`nin Samsun ayağıını Şampiyon olarak tamamlayan Bafraspor Kulübü Samsun`u Türkiye Şampiyonasında temsil etmeye hak kazandı.

Türkiye Basketbol Federasyonu`nun düzenlediği 13. Minikler Şenliği kapsamında takımların mücadele verdiği Minikler Gelişim Ligi`nde 2 guruptan oluşan Samsun ayağında 12 takım mücadele verdi. Yarı finalde Bafra Basketbol İhtisas takımını 44-43 yenerek Samsun Finalini Çarşamba Anadolu Lisesi ile yaptı.  Final maçında Bafraspor Kulübü rakibini 43-27 yenerek Samsun`u Çanakkele`de yapılacak olan Basketbol şenliğinde temsil edecek.

Ülkeninn 81 ilinden bin sporcunun katılacağı Türkiye şampiyonasında Samsun`u temsil edecek sporcuların  ismi şu şekilde: Onur Başaloğlu, Melih Çelik, Nihat Çakır, Şamil Bircan, Enes Çiloğlu, Furkan Çakmak, Efekan Özkan, Abdulsamet İnce, İbrahim Yılmaz, Ata Türkmen, Eren Çolak.

Türkiye Şampiyonasında Samsun`u temsil etmeye hak kazandıkları için mutlu olduklarını belirten Bafrspor Kulübü Basketbol Antrenörü Canberk Bayrak, "2014-2015 sezonu minikler gelişim ligini şampiyon olarak tamamladığımız için mutluyuz. Amacımız geleceğin basketbolcularını yetiştirmek. Şampiyonlugumuz ile 24-28 haziranda Çanakkale`de düzenlenecek olan minikler şenliğine katılmaya hak kazandık. Başta oyuncularımı beni hep destekleyen Bafraspor  kulübü başkanı Bünyamin Bayraktar a çok teşekkür ederim." dedi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafraspor`un Minikleri Türkiye Şampiyonasında içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0