GÜNDEM

Bafra`ya Yeni Ortaokul

 
 144
Bafra`ya Yeni Ortaokul - Yalçın Köse- Bafra Haber / Samsun`un Bafra ilçesinde Galip Öztürk Anadolu Lisesi Bahçesine yapılan okul binası, 2015-2016 eğitim öğretim yılına ortaokul olarak başlayacak.
Bafra Haber

 |  - Yalçın Köse- Bafra Haber / Samsun`un Bafra ilçesinde Galip Öztürk Anadolu Lisesi Bahçesine yapılan okul binası, 2015-2016 eğitim öğretim yılına ortaokul olarak başlayacak.

Tartışmalı bir şekilde Galip Öztürk Anadolu Lisesi Bahçesinde yapımına başlanan, okul binası, yeni bir ortaokul olarak eğitim- öğretim yılına başlayacak.

 Yetkililerden alınan bilgiye göre, Altınyaprak Ortaokulu olarak hizmete geçeceği öğrenilen binanın henüz kesinleşmiş bir ismi yok.  Milli Eğitim Müdürlüğü Komisyonunca adı belirlenecek olan okula, yeni eğitim- öğretim yılında Mustafa Kemal İlk-Ortaokulunda eğitim gören 2. Kademe öğrenciler taşınacak.

Yapımına devam edilen okul eğitim- öğretim yılı başlamadan teslim edilecek. Şu an ufak tefek inşaat işlerinin kaldığı ve hızlı bir şekilde tamamlanmaya çalışıldığı yetkililerce bildirildi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra`ya Yeni Ortaokul içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0