GÜNDEM

Bafsak Üyeleri Safranbolu`yu Fotoğrafladı

 
 96
Bafsak Üyeleri Safranbolu`yu Fotoğrafladı - Bafra Fotoğraf Sanatı Kulübü üyeleri Safranbolu ve Kastamonu`ya gezi düzenledi.
Bafra Haber

 |  - Bafra Fotoğraf Sanatı Kulübü üyeleri Safranbolu ve Kastamonu`ya gezi düzenledi.

Bafra Musiki Cemiyeti bünyesinde kurulan Bafra Fotoğraf Sanatı Kulübü (Bafsak) üyeleri Karabük`ün Safranbolu ilçesinin doğal ve tarihi güzelliklerini fotoğraflamak amacıyla gezi düzenledi.

Kulüp üyesi Cemile Çelebi ve Türkan Karaboğa`nın organize ettiği geziye 23 kişi katıldı.
Sabahın ilk saatlerinde Safranbolu`ya varan Bafsak üyeleri, gezinin ilk fotoğraflarını İnce Kaya Kanyonu`ndaki Cam Balkon`da  çekmeye (Kristal Teras) başladı.

Bafralı Fotoğraf severler daha sonra UNESCO tarafından 1994 yılında Dünya Miras Listesi`ne eklenen tarihi şehir Safranbolu`yu adım adım gezerek fotoğrafladı.

Gezi, eski bir Osmanlı Kazası olan Yörük Köyü ziyareti ile devam etti. Kastamonu Şerife Bacı Öğretmenevinde konaklayan kafile son olarak Sinop`un Erfelek İlçesindeki Bektaşağa Göleti Mesire alanında orman ve gün batımı fotoğrafları çekti.

Geziye katılanlar, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin`e ve Musiki Cemiyeti Başkanı Namık Anarat`a desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafsak Üyeleri Safranbolu`yu Fotoğrafladı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0