ULUSAL

Bahçeli: 'Milletimiz Huzura Kavuşacaksa Biz Kaybetmeye Hazırız'

 
 464
Bahçeli: 'Milletimiz HuzuraKavuşacaksa Biz Kaybetmeye Hazırız' - Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel başkanı Devlet Bahçeli, "Davutoğlu, unutmasın ki eğer milletimiz kazanacaksa, eğer milletimiz huzura kavuşacaksa, biz kaybetmeye ve yanılmaya baştan hazırız"  dedi.
Bafra Haber

 |  - Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel başkanı Devlet Bahçeli, "Davutoğlu, unutmasın ki eğer milletimiz kazanacaksa, eğer milletimiz huzura kavuşacaksa, biz kaybetmeye ve yanılmaya baştan hazırız"  dedi.

Bahçeli, partisinin Meclis'te düzenlediği grup toplantısında yaptığı konuşmada, çözüm süreci ile ilgili eleştirilerde bulunarak, "AKP 13 yıl içinde ülkemizin posasını çıkarmıştır. AKP 13 yılda milli bekanın üzerine kabus gibi çökmüştür. AKP; umut katili, güven hasmı, doğruluk karşıtı, huzur muhalifidir. Ahlaka en ağır darbeyi indirenler iktidardadır. Yolsuzluk ve yoksulluk illetini azdıranlar gene iktidardadır. Hayatın her alanı yıkım ve yozlaşmanın tesir ve kapanındır. Vatanımızın her yöresi, yalanın, çirkin ve gayri meşru heveslerin gölgesindedir. Devletimizin her kurumu, bizi ayakta tutan her kültürel miras çürümektedir. Varlığımız yakın tehditlerle sarsılmaktadır. Nitekim vaziyet çok ama çok kötüdür"  ifadelerini kullandı.

Bahçeli, bölücü örgütün jestlerle dirildiğini öne sürerek şunları dedi:

"AKP, PKK`yı omzunda taşımış havalarda gezdirmiştir. AKP, PKK`ya ruhunu kaptırmış, irade ve iffetini devretmiştir. Kandil hayranlığı AKP`nın aklını almış ve afallamıştır. Davutoğlu inanmadığı halde hala ortak aidiyet telaffuzuyla avunmakta, bize de çağrıda bulunmaktadır. Şehitlerimizin istismarı ya da hepimiz için kutsal olana kavramlar üzerinden siyaset geliştirmemiz halinde kaybedenin biz olacağını söylemektedir. İstismar AKP`ye has bir ilkelliktir. Takiyenin kime yakıştığı bellidir. Davutoğlu, unutmasın ki, eğer milletimiz kazanacaksa, eğer milletimiz huzura kavuşacaksa, biz kaybetmeye ve yanılmaya baştan hazırız." 

PKK`nın olağanüstü kongre toplayıp silah bırakacağına değinen Bahçeli, "Sevr Barış Anlaşması`na da barış diyorlardı ve Türk milletine nasıl bir cehennemi yaşatacağı da herkesin malumuydu. İmralı canisinin hazırlayıp Kandil çetesinin ihtiyatla paraf ettiği 10 maddelik ihanet metni; Türkiye Cumhuriyeti`nin çöküş belgesi, varoluşunun inkar beyannamesidir. Bu niyet beyanı değil, nimet bilmezliğin tezahürüdür. 30 Ekim 1918`de Mondros Limanı`nda imzalanan 25 maddeden mütevellit mütareke şartları neyse 28 Şubat 2015 tarihinde ilen edilen ihanet mutabakatının aynısıdır. 10 Ağustos 1920`de tarihe kirli bir paçavra gibi düşen ve Türkiye`nin ölüm ve imha belgesi olan 433 maddelik Sevr Anlaşması`yla 28 Şubat 2015`teki ihanet metni arasında esasta hiçbir fark yoktur"  şeklinde konuştu.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bahçeli: 'Milletimiz Huzura Kavuşacaksa Biz Kaybetmeye Hazırız' içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0