GÜNDEM

Bakan Kılıç Bafra`da İncelemelerde Bulundu

 
 702
Bakan Kılıç Bafra`da İncelemelerde Bulundu - Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç Bafra`da yapımı tamamlanan ve devam eden çalışmaları yerinde inceledi.
Bafra Haber

 |  - Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç Bafra`da yapımı tamamlanan ve devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

Bakan Kılıç ve beraberindekiler Bafra ilçesinde yapımı biten ve açılışı beklenen 2000 kişilik Bafra Kapalı Spor Salonu, 5000 kişilik Bafra Yeni Şehir Stadyumunu ve yapımı devam eden yarı olimpik yüzme havuzunun çalışmalarını yerinde incelediler.

İncelemede spor kompleksini yapan yetkili firmanın müteahhitleri ve yetkilileri ile görüşen Bakan Kılıç eksik görülen yerlerin bir an önce bitirilmesi için Gençlik ve Spor Bakanlığı müsteşar yardımcısı Kamurran Özden ve Gençlik Hizmetleri ve Spor Samsun İl Müdürü Güven Özyurt`a talimat verdi.

İnceleme gezisi ardından bir açıklama yapan Bakan Kılıç,`` İnceleme gezisine Gençlik ve Spor Bakanlığı müsteşar yardımcısı Kamurran Özden, Samsun Valisi İbrahim Şahin, Samsun İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, Bafra Kaymakamı Halis Arslan, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Gençlik Hizmetleri ve Spor Samsun İl Müdürü Güven Özyurt, Bafra Müftüsü İsmail Çiçek, Ak Parti Samsun il ve ilçe teşkilat yöneticileri, Daire Müdürleri ile çok sayıda bürokrat katıldı.

 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bakan Kılıç Bafra`da İncelemelerde Bulundu içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0