GÜNDEM

Bal İle Betty Sinema Filminin Çekimleri Bitti

 
 1271
Bal İle Betty Sinema Filminin Çekimleri Bitti - Yalçın Köse- Bafra Haber / Samsun`un Bafra ilçesinde çekilen ve iki sokak köpeğinin başrollerde oynadığı Bal ve Betty filminin çekimleri sona erdi.
Bafra Haber

 |  - Yalçın Köse- Bafra Haber / Samsun`un Bafra ilçesinde çekilen ve iki sokak köpeğinin başrollerde oynadığı Bal ve Betty filminin çekimleri sona erdi.

Bal ile Betty film ekibi, Bafra Öğretmenevinde düzenlenen törenle filmde rol alan çocuklara katılım belgesi verdi.

Törene Bafra Kaymakamı Halis Arslan ve Belediye Başkanı Zihni Şahin katıldı. 

Bafra`da hoşgörü ve sevgi ile karşılaştık. Bize gösterilen misafirperverlikten son derece memnunuz,  diyen Bal ve Betty filmin yönetmeni ve senaristi Fedai Çakır, "Başta Belediye başkanı Zihni Şahin`e çok teşekkür ederim. Bizleri nezaket ziyaretinde bulunup başarılar dileyen Kaymakam Halis Arslan`a, ilk günden beri  rehberliği ve her ihtiyacımıza koşan Haydar Aksu`ya, Belediye çalışmalarına, Öğretmen evi ve Ali Kale Turistik tesisi çalışanları ile bizleri yürekten kucaklayan esnaf ve Bafra halkına teker teker teşekkür etmek isterim." dedi.

Bal ve Betty filmi hakkında açıklamalar yapan Yönetmen Fedai Çakır, "Ben filmimizde oynayan çocukları başrol yan rol diye ayırmak istemiyorum. Üç çocuğumuz daha aktif olarak rollerde yer aldılar ancak filmimizde 39 çocuğumuz oyunculuk yaptı. Çocuklarımıza ve ailelerine çok teşekkür ederim. Filmi çocuklar ve aileler sahiplendiler. Bu film, o çocukların, sokakta yaşayan köpeklerin ve Bafra ilçesinin filmi olduğu kesindir." şeklinde konuştu.

Fedai Çakır son olarak,  "Bafra`nın çevre ilçelerinden tek farkı barınağı olması. Çevre ilçelerden özellikle Bafra`ya sokak köpekleri inanılmaz derecede atılıyor. Bu, bizim bu filmi burada çekmemiz konusunda etken olsa da en büyük etkeni Bafra`da da birçok işe imza atmış olan Eyüp Elmas oldu. Eyüp Elmas Bey beni arayarak Bafra`da film çekmem konusunda beni teşvik etmiştir." İfadelerinde bulundu. 

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ise, "Biz film ekibimize ve bu tarz organizasyon ve projelere elimizden gelen desteği verdik. Bafra`mız gerçek anlamda misafir perverlikte sadece belediye olarak değil şehir olarak da çok önem verdikleri bir husustur. Misafir ağırlamak Bafralıların önem verdiği bir konudur. O bakımdan sizi burada ağırlamaktan çok mutlu olduk. Bafra`da günümüzde vahşetin her türlü zorbalığın ve acımasızlığın zirve yaptığı bir dönemde burada hayvanlara verilen değerin de, onların canlı olduğunu onlara sahip çıkarılması gerekildiğini de çocuklarımıza öğretme adına böyle bir filmin çekilmesi ve çocuklarımızın burada rol alması bilhassa kendilerine öz güven kazanmaları açısından ve benim için önemli olan tiyatroda da kendilerini geliştirmek için bir adım atmalarından bizde son derece onur ve gurur duyduk.  İnşallah iyi neticelere vesile olur diyor özellikle çocuklarla beraber velilere de zaman ayırdıkları için tebrik ve teşekkür ediyorum. Bu bir başlangıçtır. İleride dizilerinde Bafra`da çekilmesi adına görüşmeler yapıyoruz. İnşallah şehrimizi tanıtacağız." şeklinde konuştu. 

Toplantıda son olarak konuşma yapan Bafra Kaymakamı Halis Arslan ise şunları söyledi:

"Bu güzel ve konusu itibariyle anlamlı olan filmin çekiminde ilçemizdeki bu güzle oluşumu oluşturan ve bu filmin yapılması konusunda en büyük çabayı sarf eden değerli belediye başkanımıza teşekkür ederim. Konu itibariyle içerisinde hayvan sevgisi olan, doğanın bir parçası olan özellikle köpekleri ve sevgiyi ön plana koyan, sevgiyi yaşattıracak güzel bir konuyu işleyen değerli yönetmenime ve onun oyuncu arkadaşlarına teşekkür ediyorum. Ben merak duygusunu çok fazla taşıyan birisiyim merak ediyorum her şeyi.  Konuyu tam olarak öğrenmek istemedim aslında inşallah sinemada izleyeceğiz.  Bafra`daki potansiyeli Bafra`nın misafirperverliğini, Bafra`nın çocuklarının kabiliyetlerini göreceğiz, Bafra insanının sıcak kanlılığını göreceğiz." 

Konuşmaların ardından filmde rol alan çocuklara katılım belgeleri ve Bafra Belediyesi tarafından çeşitli hediyeler taktim edildi. Tören toplu fotoğraf çekimleri ile son buldu.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bal İle Betty Sinema Filminin Çekimleri Bitti içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0