EĞİTİM

Bal`dan 24 Kasım Öğretmenler Günü Yemeği

 
 484
Bal`dan 24 Kasım Öğretmenler Günü Yemeği - Bafra Anadolu Lisesi öğretmen ve idarecileri 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Bafra`da bir Restaurantta bir araya geldiler.
Bafra Haber

 |  - Bafra Anadolu Lisesi öğretmen ve idarecileri 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Bafra`da bir Restaurantta bir araya geldiler.

Okulda, eskiden görev yapmış, başka okullara tayini çıkmış ve halen aynı okulda görev yapan öğretmenler gönüllerince eğlenip günlerini kutladılar.

Okulun eski yöneticilerinden Ahmet Öz, Fikri Eroğlu, Cengizhan Ünal, Kadir Canik, Murat Baş, Salih Pak,Birol Kağıt, Tugay Kökkülünk ve öğretmenlerinden Cengiz Zincir, Mevlüt Kesim, Kenan Taşbaş, Sevil Taşbaş, Selim Lokumcu, Fehim Yılmaz, Aydemir Şahin, Miraç Ağan, Oktay Zerrin ve Osman Yazıcı gibi öğretmenler bir araya gelip okul anılarını tazelediler.

Bafra Anadolu Lisesinde görev yapıp emekliye ayrılan Osman Yazıcı`ya plaketini Bafra Belediye Başkan Yardımcısı İsmai Kurt takdim etti. Osman Yazıcı ise plaket için Okul Müdürü Yıldıray Baş,idareciler ve okul öğretmeni arkadaşalrına teşekkür etti.

Gecenin en anlamlı anı ise; okulda görev yapıp vefatıyla tüm eğitimci arkadaşlarını ve öğrencilerini üzüntüye sevkeden merhum öğretmen Cemal Demir`in öğretmen eşi Seher Demir`in gözyaşlarıyla geceye katılıp Bafra Anadolu Lisesi yemeğine getirdiği anlamlı çiçeği de duygu dolu anların yaşanmasına sebep oldu.

Yemekli 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinliğine; Okul Aile Birliği Başkanı Rafet Albayrak, eski başkan İnci Varış, BAL Mezunlar Derneği Başkanı Banu Karagöz Tokalak, öğretmen Soner ve eşi Fatma Lokman gibi çok sayıda eğitimci de geceye renk katan isimler arasındaydı.

Gecede, bu okulda bir dönem İngilizce Öğretmeni olarak görev yapan emekli öğretmen ve gazeteci Oktay Zerrin; eski idarecilerden Murat Baş`ın kızı Nilgün Baş`a"Sevgi Ufkundan Şarkılara"adlı şiir kitabını imzalayıp hediye etti.

Bafra Belediye Başkan Yrd. İsmail Kurt; gecede yaptığı konuşmada şunları söyledi

Öğretmenlerimizin ve emekli öğretmenlerimizin günlerini kutlar; sağlık, afiyet içersinde güzel ömürler; başarılı bir eğitim-öğretim yılı geçirmelerini dilerim. Bugün burada Bafra Belediye Başkanımız sn. Zihni Şahin bey de sizlerle birlikte olmayı çok arzu etmiş idi ancak daha önce, Samsun`daki bir programa vermiş olduğu sözden dolayıaranıza katılamadı. Sizlere çok selamlarını söyleyip gününüzü tebrik etmek istedi. Ben de sizlere duyuruyor ve hepinize hayırlı akşamlar diliyorum

Bafra Anadolu Lisesi Müdürü Yıldıray Baş ise,"Hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Öğretmenler Günü`nzü kutluyorum. Aslında; biz bugün Öğretmenler Günü gecesinde, 25 yıldan biraz daha fazla, Bafra Anadolu Lisesi`ne emek vermiş, yıllarını vermiş arkadaşlarımızı bir araya getirmeye çalıştık. Bunu; kendi düşüncelerimle ifade edip insanların duygusuna, hislerine sınır çizmek istemiyorum.

Gördüğüm kadarıyla muhabbetler, sohbetlerde yüzlere yansıyan ifadelerde harika bir görüntü sunumu var. Ben de yıl içersinde, sizlerle bir çok güzel etkinliklerde sizlerle buluşuyoruz. Herhalde bu akşam yapmış olduğumuz bu organizasyon hepsinden daha güzel, daha sağlıklı bir organizasyon oldu. Bundan sonraki yıllarda da bu ortamda bulunan her arkadaşımızın en büyük payları olsun. Daha iyisini, daha güzelini ve kalitelisini sağlayalım.

Bu organizasyonu sağlayan, Md. Yrd. Osman Zeki Öğreten, Adnan bey, Leyla hanım, Gökçen hanım, Atakan bey, Mehmet Eser beye çok teşekkür ediyor, hepinize sağlıklı yıllar diliyor ve Öğretmenler Günü`nüzü kutluyorum." Şeklinde konuştu

Ardından öğretmenler eşleriyle dans ve oyunlarla günlerini kutlamaya devam ettiler.

Gecede ayrıca Bafra Barbaros, 29 Ekim ve Müstecep İlk ve Otaokularının da aynı mekanda yemekleri vardı ve minik öğrenciler de velileri ve öğretmenleri eşliğinde türkü ve şarkılarla soist Muzaffer Ermiş ve saz arkadaşları eşliğinde doyasıya oynayıp eğlendiler.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bal`dan 24 Kasım Öğretmenler Günü Yemeği içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0