EĞİTİM

Bal`dan Muhteşem Şampiyonluk

 
 232
Bal`dan Muhteşem Şampiyonluk - Oktay Zerrin-Bafra Haber/ Bafra Anadou Lisesi, Futsal Bafra Şampiyonu oldu.
Bafra Haber

 |  - Oktay Zerrin-Bafra Haber/ Bafra Anadou Lisesi, Futsal Bafra Şampiyonu oldu.

2015-2016 Eğitim- Öğretim Yılı, Liseler Arası Futsal Şampiyonası muhteşem bir finalle sona erdi.

Bafra Anadolu Lisesi ile Bafra Fen Lisesi arasında geçen karşılaşma Bafra İlçe Kapalı spor Salonunda yapıldı. Her iki okulun da tribün desteği görülmeye değerdi. Başından sonuna kadar arkadaşlarını destekleyen öğrenciler renkli görüntüler oluşturdu.

Okul yöneticileri ve öğretmenlerinin de bulunduğu maçta Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu , İlçe Sağlık Müdürü Dr. Aytaç Akın, Bafra Fen Lisesi Müdürü Kazım Yılmaz ve Bafra Anadolu lisesi Müdürü Yıldıray Baş da izleyiciler arasındaydı.

Her anı yüksek tempoda ve heyecanlı geçen karşılaşmada toplam yedi gol vardı. Rakiplerini eleyerek finale kadar gelme başarısını gösteren Bafra`mızın iki gözde okulu maç esnasında oldukça hırslı azimli ve kazanmak isteyen tavırlar sergilediler. Ancak gülen taraf Bafra Anadolu Lisesi oldu.

Maçın son düdüğü çaldığında skor tabelasında Bafra Anadolu Lisesi: 6 "" Fen Lisesi :1 olarak 2015-2016 yılı Bafra şampiyonunu gösterdi.

Bu yılın şampiyonu Bafra Anadolu Lisesi Samsun`da yapılacak olan İl birinciliği için Bafra yı temsil edecek.

Bafra Anadolu Lisesi azmin ve çalışmanın karşılığında şampiyon olarak idarecileri, öğretmenleri, velileri ve arkadaşlarını sevince boğdu.

İşte şampiyon takımın kadrosu:

Altuğ, Emirhan, Fehmi Can, Yasin, Doğukan, Berkin, Erol, Nihat, Beytullah, Melih, Batuhan, Süleyman

Şampiyon sporcular maç sonrası okul idareci ve öğretmenleriyle birlikte yemek yediler ve şampiyonluğu doyasıya kutladılar.

 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bal`dan Muhteşem Şampiyonluk içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0