GÜNDEM

Başar: İkinci Fakülte İçin Her Gün Resmi Gazeteyi Kontrol Ediyorum

 
 73
Başar: İkinci Fakülte İçin HerGün Resmi Gazeteyi Kontrol Ediyorum - Göksel Başar: İkinci fakülte için resmi gazeteyi  her gün mesajlarımı kontrol eder gibi kontrol ediyorum.
Bafra Haber

 |  - Göksel Başar: İkinci fakülte için resmi gazeteyi her gün mesajlarımı kontrol eder gibi kontrol ediyorum.

Samsun`un Bafra ilçesi Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Başar, "İkinci fakülte için resmi gazeteyi  her gün mesajlarımı kontrol eder gibi kontrol ediyorum."  dedi.

Bafra Şehir Kulübünde düzenledikleri toplantı ile basın mensuplarıyla bir araya gelen Bafra TSO Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Başar 2014 yılında yaptıklarını anlatarak basın mensupları ile fikir alış verişi yaptı.

Göksel Başar Konuşmasında, "Bafra Kızılırmak Üniversitemizi hedefe ulaştırmak istiyoruz. Bizim TSO olarak  önceki dönem başkanımız şuan ki Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Çamaş beyle Ankara`ya yaptığımız ziyarette, Bafra`ya ikinci fakülte ile ilgili çalışma YÖK`te duruyordu arkadaşlar biz bunu bir şekilde hareketlendirdik ve 25 Eylül 2014 tarihinde YÖK genel kurulunda Bafra İşletme Fakültesi kararı kabul edildi." dedi.

Konuşmasına devam eden Başar, "İkinci fakülte çalışmasıyla ilgili şuandaki süreç 16 Ekim 2014 tarihinde 60 bin 638 sayılı yazı ile Milli Eğitim Bakanlığına bildirildi. İnşallah Milli Eğitim Bakanlığı bu kararı bakanlar kuruluna taşıyacak onu da takip ediyoruz. Bafra İşletme Fakültesi kararı kuruldan çıktığı anda inşallah bunu Bafra`ya hemen kuracağız.

Bununla ilgili mevcut binamız 2 bin öğrenciyi kaldıracak kapasitede Önceki Bakanımız Suat Bey, YÖK başkanına "Bu fakülte binası değil 2 fakülteyi 3 fakülte kaldırır. Biz orada Bafra İşletme Fakültesini başlatalım. Ondan sonra bir bina yapılır."  dedi.  Binayı yaptıracak kişilerle de temaslarımız devam ediyor. Bununla da ilgili çalışmalarımız var. İkinci fakülte konusunda resmi gazeteyi  her gün mesajlarımı kontrol eder gibi kontrol ediyorum. Seçim döneminde bu işi halledeceğiz. Bu konunun en yakın takipçisi biziz. "  ifadelerinde bulundu.

 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Başar: İkinci Fakülte İçin Her Gün Resmi Gazeteyi Kontrol Ediyorum içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0