ULUSAL

Başbakan Erdoğan: 'Taksim`den Ümidinizi Kesin'

 
 384
Başbakan Erdoğan: 'Taksim`den Ümidinizi Kesin' - Başbakan Erdoğan, İstanbul`daki 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlamasının gösterilen alanlardan birinde yapılması gerektiğini belirterek, 'Taksim`den ümidinizi kesin' dedi.
Bafra Haber

 |  - Başbakan Erdoğan, İstanbul`daki 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlamasının gösterilen alanlardan birinde yapılması gerektiğini belirterek, 'Taksim`den ümidinizi kesin' dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti grup toplantısında yaptığı konuşmada, Türkiye`nin bir kriz ve kaos ülkesi olarak gösterilmeye çalışıldığını, uluslararası yatırımcılara -Türkiye`ye gelmeyin- çağrısı yapıldığını ama buna rağmen ekonominin dimdik ayakta kaldığını ve büyümeye devam ettiğini söyledi.

1 Mayıs`ı AK Parti`nin "Ëœişçi bayramı` ilan ettiğini hatırlatan Erdoğan, "Emek ve dayanışma günü diyerek esnafa zarar verilmesini sineye çekemeyiz" dedi. Tüm STK`lara seslenen Başbakan, İstanbul`da miting yapılacak yerlerin belli olduğunu kaydederek, "Taksim`den bir defa ümidinizi kesin" diye konuştu. Erdoğan, o gün gerekirse toplu taşıma araçlarının ücretsiz de olabileceğini duyurdu.

Milletin sokakta polis ve göstericilerin çatışmasını görmek istemediğini anlatan Başbakan Erdoğan, Taksim ısrarına artık iyi niyetle bakmayacaklarını ifade ederek, "Demokratik gösteri kültürünü artık öğrenmeliler"  dedi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Başbakan Erdoğan: 'Taksim`den Ümidinizi Kesin' içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0