SİYASET

Başbakan Samsun'da

 
 1097
Başbakan Samsun'da - Ak Parti Genel Başkanı ve Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu 28 Eylül Pazar günü Ondokuz Mayıs üniversitesinin akademik yıl açılışına katılmak için Samsun`a geliyor.
Bafra Haber

 |  - Ak Parti Genel Başkanı ve Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu 28 Eylül Pazar günü Ondokuz Mayıs üniversitesinin akademik yıl açılışına katılmak için Samsun`a geliyor.

 Ak Parti Genel Başkanı ve Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu 28 Eylül  Pazar günü  Ondokuz Mayıs Üniversitesinin akademik yıl açılışına katılmak için Samsun`a geliyor.

Başbakan olduktan sonra Samsun'una ilk defa gelecek olan Davutoğlu,  Ondokuz Mayıs Üniversitesinin akademik yıl açılışına ve toplu açılış törenlerine katılıp Samsun halkıyla buluşacak.

Ahmet Davutoğlu`nun Başbakan olduktan sonra ilk defa Samsun`a geleceğini ifade eden  Ak Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, "Başbakanımız ve Genel Başkanımız Sayın Ahmet Davutoğlu 28 Eylül Pazar günü Samsun`a geliyor.  Ahmet Davutoğlu, Başbakan olduktan sonra ilk defa Samsun`a gelecek. Ak Parti teşkilatları ve Samsun halkı olarak Başbakanımızı en güzel şekilde karşılayacağız. Samsun`da yapılacak olan toplu açılışa katılmak için Bafra`da parti binamızın önünden saat 11:00`den itibaren araçlarımız hareket edecek. Tüm halkımızı bu buluşmaya davet ediyoruz."      

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Başbakan Samsun'da içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0