SAMSUN

Başkan Kul'dan Yağmur Denetimi

 
 439
Başkan Kul'dan Yağmur Denetimi - Samsun'un Terme ilçesinde sabah saatlerinde etkili olan yağmur sonrası Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, tıkanan kanallarda çalışma yapan ekipleri yerinde denetledi
Bafra Haber

 |  - Samsun'un Terme ilçesinde sabah saatlerinde etkili olan yağmur sonrası Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, tıkanan kanallarda çalışma yapan ekipleri yerinde denetledi

Sabah saatlerinde Terme ilçesinde şiddetli devam eden yağmur Terme Belediyesi ve SASKİ ekiplerini harekete geçirdi. Yağmurun ilçede etkili olduğu alanlarda müdahalede bulunan ekipler muhtemel zararların önünü almış oldu.

Yaptıkları incelemelerde ilçede can ve mal kaybının yaşanmadığını belirten Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, "İlçemizde etkili olan yağmur sonrası acil kriz masası oluşturarak çalışmalara başladık. SASKİ ekiplerimizle gerçekleştirdiğimiz çalışmalarla muhtemel zararların önlemini aldık. Ekiplerimizi su tahliye ve mazgal temizliği çalışmalarında gösterdikleri çabadan dolayı kutluyorum" dedi.

Terme ırmağında herhangi bir su taşkını yaşanmadığını, ilçede metrekareye düşen yağıştan dolayı su baskınları oluştuğunu ifade eden Başkan Kul, "Bazı yollarımızda çökme ve bozulma meydan geldi. Bundan böyle aşırı yağmurlardan dolayı sel ve su baskınlarının yaşanmaması için bilimsel çalışmalar gerçekleştireceğiz. İşbirliğinden dolayı SASKİ çalışanlarına teşekkür ederim" diye konuştu.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Başkan Kul'dan Yağmur Denetimi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0