GÜNDEM

Başkan Şahin: Bakdem Projesi`ne 2016 Yılında Başlıyoruz

 
 80
Başkan Şahin: BakdemProjesi`ne 2016 Yılında Başlıyoruz - Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, seçim beyannamesinde yer alan kısa adı BAKDEM olan Kadın Aile Destekleme ve Engelliler Merkezi Projesi`ne 2016 yılında başlayacaklarını ifade ederek şunları söyledi: "Kadın ve aile toplumumuzun en önemli unsurlarıdır. Kadınlar noktasında pozitif ayrımcılık anlayışı içindeyiz.
Bafra Haber

 |  - Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, seçim beyannamesinde yer alan kısa adı BAKDEM olan Kadın Aile Destekleme ve Engelliler Merkezi Projesi`ne 2016 yılında başlayacaklarını ifade ederek şunları söyledi: "Kadın ve aile toplumumuzun en önemli unsurlarıdır. Kadınlar noktasında pozitif ayrımcılık anlayışı içindeyiz.

Bu çalışmamız aynı zamanda Kısa adı YEEP olan Yerel Eşitlik Eylem planına da önemli bir katkıdır." 

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin açıklamalarını şöyle sürdürdü: "BAKDEM kadınlarımızın bir arada olduğu, ailenin desteklendiği ve engellilerimizin de yaşam alanı olacak olan bu projemiz örnek bir proje olacaktır. Engellilerimizin hayatını kolaylaştırarak onların daha güzel vakit geçirmelerini sağlamak istiyoruz. BAKDEM Kapsamlı ve büyük bir projedir. Projenin her noktasını hesap ederek, gerekli fikir alış verişlerini yaparak bu projeye 2016 yılı içerisinde başlayacağız."

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Başkan Şahin: Bakdem Projesi`ne 2016 Yılında Başlıyoruz içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0