BAFRA BELEDİYESİ

Başkan Şahin Başkentte Bir Dizi Ziyarette Bulundu

 
 67
Başkan Şahin Başkentte Bir Dizi Ziyarette Bulundu - Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, görüşmelerde bulunmak üzere gittiği Başkent Ankara`da bir dizi ziyarette bulundu.
Bafra Haber

 |  - Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, görüşmelerde bulunmak üzere gittiği Başkent Ankara`da bir dizi ziyarette bulundu.

Başkan Şahin, görüşmeler öncesi öğrencileri ile bir araya gelerek hasret giderdi. Sgk daire başkanı Aydın Kurnaz, Avukat Önder Çelik, Dr. Cem Keçe ve Eczacı Caner Yıldız ile bir araya gelen Başkan Şahin, özlem gidererek öğrencileri ile sohbet etti.

Daha sonra farklı meslek dallarında görev yapan öğrencileri, Başkan Şahin`e yaptığı görüşmelerde eşlik etti. Bir dizi ziyarette bulunan Belediye Başkanı Zihni Şahin ilk olarak Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Sayın Yıldırım Ak`ı, ardından Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı`nda görev yapan Müsteşar Yardımcısı Sayın Volkan Mutlu Coşkun`u daha sonra Ankara Vergi Dairesi Başkanı Sayın Mahmut Sütçü`yü, SGK Daire Başkanı Sayın Aydın Kurnaz`ı, İçişleri Bakanlığı Yerel Yönetimler Genel Müdür Yardımcısı Sayın Süleyman Elban`ı ve hemşehrimiz olan Halkbank Genel Müdür Yardımcısı Operasyonel İşlemlerden Sayın Selahattin Süleymanoğlu`nu ziyaret etti. Nezaket ziyaretlerinde bulunan Başkan Şahin, gösterdikleri yakın ilgi nedeni ile kendilerine teşekkür etti.

Görüşmeler sonrası yoğun bir ziyaret maratonu gerçekleştirdiğini ifade eden Başkan Şahin, Bafra için de duraksız bir şekilde çalışmaların sürdüğünü, bu anlamda gerçekleştirilen tüm görüşmelerin olumlu olduğunu ifade ederek en mutlu günlerinden birini yaşadığının altını çizdi. Görüşmeleri esnasında kendine eşlik eden öğrencilerine teşekkür eden Başkan Şahin, zaman zaman bir araya gelerek özlem giderdiklerini hem de geçmiş yılları yad ettiklerini ifade etti. Başkan Şahin onların başarıları bizleri de mutlu ediyor. Hepsine hayatlarında başarılar diliyor, sağlıklı bir ömür geçirmelerini temenni ediyorum" dedi.

 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Başkan Şahin Başkentte Bir Dizi Ziyarette Bulundu içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0