GÜNDEM

Başkan Şahin: Bu Yaz Yol Problemi Bitecek

 
 75
Başkan Şahin: Bu Yaz Yol Problemi Bitecek - Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin yaptığı açıklamada, doğal gaz çalışmaları nedeniyle yolların bozulduğunu, vatandaşların büyük zahmetler çektiğini ifade ederek yaz mevsimi ile beraber asfalt ve kaldırım çalışmalarına başlayacaklarını ifade etti.
Bafra Haber

 |  - Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin yaptığı açıklamada, doğal gaz çalışmaları nedeniyle yolların bozulduğunu, vatandaşların büyük zahmetler çektiğini ifade ederek yaz mevsimi ile beraber asfalt ve kaldırım çalışmalarına başlayacaklarını ifade etti.

 Başkan Şahin yaptığı açıklamada şunları söyledi:

Uzun zamandır doğal gaz çalışmalarımız devam ediyor. Bafra`mız bir yandan çevre dostu temiz bir yakıta kavuşurken diğer yandan yollarımız ve kaldırımlarımızda bozulmalar oldu. Doğal gaz Bafra`mız ve ailelerimiz için gerçekten önemli bir hizmet. Bu hizmete kavuşurken mutlaka bir bedeli oluyor. Hemşerilerimin bildiği gibi bu durumu önceden öngörmüş ve ciddi yatırımlar yaparak bu duruma hazırlanmıştık.  Asfalt şantiyesi ve plenti tesislerini kurmuş, kilitli parke ve bordür tesislerini Bafra`mıza kazandırmış, asfalt serme makinesi, silindirler ve asfalt bakım aracı almıştık. Bu şekilde 2014 yılı Nisan ayına kadar çok yoğun asfalt ve kaldırım çalışmaları yaptık. Bununla birlikte doğal gaz çalışmaları yine devam etti. Bütün şehir yasasını getirdiği gelir kayıpları ve zorluklar nedeniyle istediğimiz ölçüde asfalt ve kaldırım çalışması yapamadık. Halkımız mağdur oldu. Öncelikle hemşerilerimden özür diliyor, anlayış ve sabırları için teşekkür ediyorum. Geçen sürede bizde tüm imkânlarımızı zorlayarak hazırlıklar yaptık. Yaz mevsimi ile birlikte asfalt ve kaldırım çalışmalarına başlayacak ve doğal gaz nedeniyle bozulan yollarımızı yapacağız. 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Başkan Şahin: Bu Yaz Yol Problemi Bitecek içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0