BAFRA BELEDİYESİ

Başkan Şahin Canlı Hayvan Pazarında İncelemelerde Bulundu

 
 93
Başkan Şahin CanlıHayvan Pazarında İncelemelerde Bulundu - Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Canlı Hayvan Pazarı`nda incelemelerde bulundu.
Bafra Haber

 |  - Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Canlı Hayvan Pazarı`nda incelemelerde bulundu.

Esnaflarla ve vatandaşlarla sohbet ede başkan Şahin, hayırlı alış-verişler diledi. Başkan yaptığı açıklamada "Kurban Bayramı münasebetiyle Canlı Hayvan Pazarı`nda kurbanlıkların satışları 5 gün önce başladı. Alış-veriş yapan esnaf ve vatandaşlarımızı ziyaret ederek hayırlı çalışmalar diledik" dedi.

 

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, açıklamasını şöyle sürdürdü: "Ramazan Bayramından sonra Kurban Bayramını da inşallah idrak edeceğiz. Kurban Bayramı biraz daha telaşlı oluyor. Bir yandan vatandaşlarımız kurbanlıklarını alıyor, diğer yandan da esnaflarımız satışlarını yapıyor. Tüm bunlar ilçemizde kurduğumuz modern canlı hayvan pazarımızda gerçekleşiyor. Canlı hayvan pazarında kurbanlıkların satışları 5 gün önce başladı ve devam ediyor. Biz de Pazarımızı ziyaret ettik. Varsa sorunları dinleyelim dedik. Hayırlı alış-verişler temennisinde bulunduk. Hemşerilerimizle sohbet ettik. Önemli bir problem yok. Bayramın tüm vatandaşlarımız ve esnaflarımız için en güzel ve hayırlı şekilde geçmesini diliyorum."

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Başkan Şahin Canlı Hayvan Pazarında İncelemelerde Bulundu içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0