BAFRA BELEDİYESİ

Başkan Şahin: Gazilerimiz En Büyük Gurur Kaynağımızdır

 
 81
Başkan Şahin: GazilerimizEn Büyük Gurur Kaynağımızdır - Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla yayınladığı mesajda "Gazilerimiz en büyük gurur kaynağımızdır" dedi. Şahin mesajında şu görüşlere yer verdi:
Bafra Haber

 |  - Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla yayınladığı mesajda "Gazilerimiz en büyük gurur kaynağımızdır" dedi. Şahin mesajında şu görüşlere yer verdi:

"Vatanımızın bölünmez bütünlüğü, halkımızın huzuru, güvenliği ve esenliği için büyük bir onurla görev yaparak gazilik mertebesine ulaşan kahramanlarımız en büyük gurur kaynağımızdır. Milletimiz vatanı, bayrağı, devleti ve manevi değerleri için her zaman canı pahasına mücadele etmiştir. Şehit ve gazi olmuştur. Bu ruh milletimizin ve devletimizin sonsuza kadar yaşayacağının teminatıdır. Bunu en son 15 Temmuzda yaşadığımız FETÖ ihaneti sırasında tankların önüne yatarak kurşunlara siper olarak göstermiştir. Bir kez daha vatanımız ve bayrağımız için şehit ve gazi olmuştur.

 

Bu cennet vatanımız bizlere şehitlerimizin ve gazilerimizin emanetidir. Bu duygu ve düşüncelerle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, kanlarıyla canlarıyla bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi ve aramızdan ayrılan kahraman gazilerimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyor, tüm gazilerimize sonsuz şükranlarımı sunuyorum."

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Başkan Şahin: Gazilerimiz En Büyük Gurur Kaynağımızdır içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0