BAFRA BELEDİYESİ

Başkan Şahin, Gazilerle İftar Etti

 
 143
Başkan Şahin, Gazilerle İftar Etti - Diyarbakır`ın Sur İlçesi`nde terör örgütü PKK`ya yönelik operasyonlarda 2015 yılı 17 Aralık tarihinde yaralanan Özel Harekât Polisi Fatih Arslan Mirza ve o operasyonda yanında bulunan polis arkadaşı Mustafa Kemal Hançer ile birlikte iftar etti.
Bafra Haber

 |  - Diyarbakır`ın Sur İlçesi`nde terör örgütü PKK`ya yönelik operasyonlarda 2015 yılı 17 Aralık tarihinde yaralanan Özel Harekât Polisi Fatih Arslan Mirza ve o operasyonda yanında bulunan polis arkadaşı Mustafa Kemal Hançer ile birlikte iftar etti.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, gazi Mirza`nın, Sur`da yaralandığı esnada yanında bulunan ve onu hastaneye götürüp ilgilenen arkadaşlarından biri ve kendisi de gazi olan Mustafa Kemal Hançer ile beraber Fatih Arslan Mirza`nın baba ocağında iftar açtı.

 Özel Harekât Polisleri Mirza ve Hançer ile birlikte iftar etmenin mutluluğunu yaşadığını ifade eden Başkan Şahin, "Bu akşam Fatih Arslan Mirza ve Mustafa Kemal Hançer evladımızla ve Mirza ailesi ile Koşu Mahallesinde iftar etmekten dolayı çok mutlu oldum. Onlar milletimizin gurur kaynağıdır." dedi.

 Özel Harekât Polisi Atakum`lu Mustafa Kemal Hançer`in de operasyonda yaralanarak gazi olduğunu ve halen ellinin üzerinde şarapnelle gezdiğini belirten Başkan Şahin sözlerini şöyle sürdürdü: "Allah milletimize ve memleketimize halel getirtmesin. Hainlere fırsat vermesin. Memleketimizin, milletimizin birliği ve dirliği için mücadele ederken şahadet şerbeti içen bütün güvenlik güçlerimizi minnet ve şükranla yâd ediyorum. Gazilerimize Allah uzun ve sağlıklı ömürler versin. Bu yürekli vatan evlatlarımıza ne kadar teşekkür etsek azdır."

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Başkan Şahin, Gazilerle İftar Etti içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0