BAFRA BELEDİYESİ

Başkan Şahin Huzurevinde Kalan Yaşlıları Ziyaret Etti

 
 254
Başkan Şahin HuzurevindeKalan Yaşlıları Ziyaret Etti - Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin 18-24 Yaşlılar Haftası nedeni ile Bafra 75. Yıl Huzurevi`ni ziyaret etti. Ziyarette Başkan Şahin`e eşi Şükriye Şahin`de eşlik etti. Ziyaret yaklaşık 1 saat sürdü.
Bafra Haber

 |  - Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin 18-24 Yaşlılar Haftası nedeni ile Bafra 75. Yıl Huzurevi`ni ziyaret etti. Ziyarette Başkan Şahin`e eşi Şükriye Şahin`de eşlik etti. Ziyaret yaklaşık 1 saat sürdü.

Huzurevi ziyaretinde yaşlılara hitaben yaptığı konuşmada vefa duygusunun önemine değinen Başkan Şahin şunları söyledi: "Toplumda vefa duygusu kaybolursa gelecekten korkmalı. Sizler bugünün yaşlılarısınız, ömür olursa herkes yaşlanacak. Onun için büyüklere vefayı unutmamak gerekir. Bizler vesileler oldukça sizlerle birlikte olmaya çalışıyoruz. Biz her an aranızda olamasak da yapılacak bir şey olduğunda her zaman emrinizdeyim. Sizlerin mutluluğu ve moralinin yüksek olması için elimizden ne geliyorsa yapıyoruz, yapacağız da" dedi. 

Huzurevi Müdürü Nusrat Yılmaz da Başkan Şahin`in her zaman yanlarında olduğunu söyleyerek ziyaret nedeni ile teşekkür etti. 

Daha sonra yaşlılarla çay sohbeti yapılarak hatıra fotoğrafı çektirildi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Başkan Şahin Huzurevinde Kalan Yaşlıları Ziyaret Etti içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0