BAFRA BELEDİYESİ

Başkan Şahin: Kızılırmak Üniversitesi İçin Seferberiz

 
 211
Başkan Şahin: KızılırmakÜniversitesi İçin Seferberiz - 19 Mayıs Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sait Bilgiç, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin`e makamında iade-i ziyarette bulundu. Ziyaret sırasında Bafra`ya yeni fakülteler kurulması, MYO`nun fiziki durumu ve Bafra Kızılırmak Üniversitesi hedefine kadar pek çok husus görüşüldü.
Bafra Haber

 |  - 19 Mayıs Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sait Bilgiç, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin`e makamında iade-i ziyarette bulundu. Ziyaret sırasında Bafra`ya yeni fakülteler kurulması, MYO`nun fiziki durumu ve Bafra Kızılırmak Üniversitesi hedefine kadar pek çok husus görüşüldü.

Görüşme sırasında Rektör ve Başkan birbirlerine hediyeler takdim ettiler. Belediye ziyaretinin ardından Başkan Şahin ile birlikte Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç ve senato üyeleri Alış-Veriş Merkezi`ne yemeğe geçti. Yemeğe Bafra Kaymakamı Ali Fuat Türkel ve Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Göksel Başar`da katıldı.

 

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ziyaret hakkında yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Rektörümüz Samsun`un bir üniversite ve eğitim şehri olması için çalışmalarını biliyoruz. Ziyareti ve emekleri için çok teşekkür ediyorum. Ziyareti sırasında Bafra Kızılırmak Üniversitesi hedefimiz için gerekli görüşmeleri yaptık. Bu konuda Bafra`nın tüm unsurları ile seferberlik içinde olduğumuzu bir kez daha ifade ettik. İlk hedefimiz ilçemize yeni fakülteler kazandırmaktır. Meslek Yüksekokulumuzun fiziki durumu konusunda da çözüm arayışlarımız bulunuyor. Bafra`nın bir üniversiteye kavuşması Samsun`umuz için de önemli bir kazanım olacaktır. Bu vesileyle 19 Mayıs Üniversitesi Şevket Aşcı Fakültesi binasını ilçemize kazandıran Astaş Holding yönetim kurulu Başkanı Vedat Aşcı ve başkan yardımcısı Kaya Aşcı`ya teşekkürlerimi ifade ediyorum. Bafra Kızılırmak Üniversitesi için emeği geçen başta hükümetimiz olmak üzere eski bakanımıza, yeni bakanımıza, eski ve yeni Samsun Milletvekillerimize, il ve ilçe başkanımıza, sivil toplum kuruluşlarımıza eski rektörümüze, 19 Mayıs Üniversitemizin tüm Senatosu ve kadroları ile Rektörümüz Prof. Dr. Sait Bilgiç hocamıza çok teşekkür ediyorum. Bafra için belirlediğimiz 5 ana hedeften biri olan üniversiteye inşallah kavuşacağız. Bafra hedeflerine birlik ve beraberlik içinde yürüyecektir."

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Başkan Şahin: Kızılırmak Üniversitesi İçin Seferberiz içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0